Målfesten udebliver i pokalbrag

Houston Dynamo - Minnesota United
Det kører slet ikke for Houston Dynamo for tiden. Man er uden sejr i ni kampe på stribe og spiller helt uden selvtillid, og oveni er man her uden karantæneramte Maynor Figueroa, mens en af holdets største profiler Alberth Elis ikke forventes klar. Minnesota United har gjort det ganske fint på det seneste med point i tre af de fire foregående opgør og udover Jan Gregus er man i hvad der vil svare til stærkeste opstilling i denne kamp. I de tre foregående opgør mellem de to hold i år, har Minnesota fået point i dem alle, og det bør også blive tilfældet i denne kamp.

Minnesota United får point i kampen
USA - MLS, klokken 02:30 (nat til torsdag)
Oddset 1,67 er fundet hos Unibet

Colorado Rapids - Los Angeles Galaxy
Colorado Rapids kommer med selvtillid efter to sejre i træk uden mål imod og der skal være gode chancer for alle gode gange tre. Galaxys form er ikke god med tre kampe i træk uden sejr, og de er relativt hårdt ramt til denne kamp af landskampspausen. Udover karantæneramte Diego Polenta mangler man også Rolf Feltscher, Giancarlo Gonzalez, Sebastian Lletget, Jonathan Dos Santos og Uriel Antuna af stamspillerne, mens Rapids godt nok har et par småskadede spillere, men langt fra er så hårdt ramt som Galaxy. Derfor prøves 1-tallet.

Colorado Rapids vinder kampen
USA - MLS, klokken 03:90 (nat til torsdag)
Oddset 2,30 er fundet hos Betfair Sportsbook

Fremad Amager - Lyngby
Fremad Amager har indtil videre i denne sæson haft store problemer med målscoringen, og derfor er det svært at se, hvorfor betalingen skal være så høj på få mål i kampen. Sølle én gang har man scoret i de seneste fire kampe og snittet 1,88 mål per kamp i turneringen, og her skal man så op imod Lyngby fra Superligaen. Lyngby har det bedst med at møde hold, som gerne vil spille fodbold med dem, og spørgsmålet er også, om eksempelvis topscorer Frederik Gytkjær spiller denne kamp. Selv om det er kunstgræs, lugter det umiddelbart mest af få mål.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 20:00
Oddset 2,38 er fundet hos Betfair Sportsbook