Målfest lurer i aftenens El Clasico

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Barcelona - Real Madrid 
Opgørene mellem de to spanske giganter plejer at være målrige, og det bør også blive tilfældet denne gang. Godt nok er Lionel Messi tvivlsom, men det vil nu overraske meget, hvis han ikke spiller denne kamp. Vi så senest mod Valencia, at Barcelonas defensiv er til at tale med uden Samuel Umtiti, og Real-offensiven kan modsat komme i stærkeste opstilling. Da de to hold mødtes i ligaen tidligere på sæsonen, blev det både et chance- og målorgie, og selv om det denne gang er en pokalsemifinale med returkamp, bør det også blive tilfældet hér.

Over 2,5 mål i kampen
England - Premier League, klokken 21:00
Oddset 1,53 er fundet hos Bet365

Hamilton - St. Johnstone
Overraskende nok er gæsterne ikke større favoritter i denne kamp. Hamilton har været elendige længe, og har blot hentet to point i de seneste ni kampe. Budgettet er det laveste i rækken, og derfor er bundplaceringen ikke så overraskende - og de har endnu ikke slået et hold fra top seks i denne sæson. Man forventes her at være uden Tom Taiwo og Delphin Tshiembe af stamspillerne. St. Johnstone kommer med masser af selvtillid efter tre sejre på stribe og har i øvrigt vundet sæsonens to første møder med Hamilton. Meget flot odds på udesejren i denne kamp.

St. Johnstone vinder kampen
Skotland - Premier League, klokken 20:45
Oddset 2,05 er fundet hos Bethard

Villefranche - Paris SG
PSG er selvfølgelig meget klare favoritter mod Villefranche og vinder da nok også kampen, men alligevel synes der at være værdi i at gå efter få mål. PSG er inde i et presset program, hvor man i søndags spillede en hård kamp i Lyon, har kamp mod Bordeaux lørdag og så sæsonens vigtigste kamp ude mod Manchester United tirsdag. Derfor vil det overraske, hvis Thomas Tuchel kommer med alle stjernerne fra start, og sikkert er det, at Neymar ikke er med. Villefranche vil kæmpe hele vejen for et godt resultat, og de bør kunne holde scoren nede i aften.

Under 3,5 mål i kampen
Frankrig - Coupe de France, klokken 18:30
Oddset 2,50 er fundet hos Unibet