Målene mangler i varmen

 

Marokko - Benin
Der er nærmest umenneskeligt varmt i Egypten i disse dage, og det er til at få øje på i de tidlige kampe ved slutrunden. I alt 18 kampe i gruppespillet havde et starttidspunkt før klokken 21, og hele 17 af dem endte med maksimalt to mål. Denne kamp kan meget nemt blive den næste i rækken. Marokko har vundet samtlige deres tre første kampe med 1-0, og Benin fedtede sig da også kun lige videre via to målløse kampe mod Cameroun og Guinea-Bissau. Nu er det ovenikøbet en kamp i knockout-fasen, så gå efter få mål i dette opgør.1

Under 2,5 mål i kampen
African Cup of Nations, klokken 18:00
Oddset 1,45 er fundet hos Unibet

UC Dublin - Finn Harps
Bundbrag mellem to hold med store scoringsproblemer. UC Dublin har scoret sølle to gange i de seneste 11 kampe, så selv om man sjældent taber stort, er man nu oppe på 11 sejre i træk. Finn Harps er selv gået fra banen uden at score i fem af de seneste syv kampe og helt galt ser det ud på udebane, hvor man fratrukket den meget åbne kamp mod Bohemians blot har scoret to gange i 10 forsøg og i øvrigt slet ikke har vundet på udebane. Det ligner med andre ord en nervøs bundkamp med to selvtillidsforladte offensiver, og det kunne godt rime på få mål.

Under 2,5 mål i kampen
Irland Premier League, klokken 20:45
Oddset 1,87 er fundet hos Betfair Sportsbook

Cork City - Bohemians
Det har været en elendig sæson for Cork City, som ligger nærmere bunden end toppen efter i sidste sæson at have spillet med om guldet. Oveni har man nu mistet topscorer Graham Cummins i sommerens løb, og første kamp uden ham - mod bundholdet Finn Harps - lovede ikke bedre tider for værterne. Modsat har Bohemians haft en strålende sæson og ligger fortjent på tredjepladsen, og de har vundet over halvdelen af deres udekampe. Et minus er det, at Cork har haft det indbyrdes overtag i denne sæson, men Bohemians skal stadig være et fint spil.

Bohemians vinder kampen
Irland Premier League, klokken 21:00
Oddset 2,40 er fundet hos Betfair Sportsbook