London-klub sælger kampen mod undertippede tjekker

BENFICA - EINTRACHT FRANKFURT
Det kunne godt lugte målfattigt i denne kamp. Frankfurt har set stærke ud defensivt på det seneste, hvor man blot har lukket ét mål ind i de seneste seks kampe, hvilket inkluderer to kampe mod det italienske storhold Inter. For Frankfurt er en europæisk kvartfinale ikke hverdagskost, så mon ikke de kommer ud og spiller med lav risiko. Benficas to første kampe i Europa Leagues knockout-fase har da også været målfattige, og selv om det var returkampe, bliver det næppe mindre chancefattigt af, at der nu er tale om første kamp. Flot odds på maksimalt to mål.

Under 2,5 mål i kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 1,95 er fundet hos NordicBet

SLAVIA PRAG - CHELSEA
Slavia Prag har været turneringens store overraskelse, og ikke mindst hjemme har de været meget stærke. Fem kampe på eget græs har man ikke tabt, og det inkluderer kampe mod stærke hold som Zenit og Sevilla. Chelsea er selvfølgelig et klassehold, men søndag har de en vigtig kamp i ligaen mod Liverpool, som må have højere prioritet end denne kamp, så mon ikke Chelsea sparer flere af profilerne her? Oven i er der en returkamp, så Chelsea behøver ret beset ikke at vinde denne kamp, og derfor ligner det værdi på de undertippede tjekker.

Slavia Prag taber ikke kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 2,25 er fundet hos NordicBet

ARSENAL - NAPOLI
Indtil videre har Arsenal været formidable på eget græs i denne sæson, og selv om Napoli ikke er noget dårligt mandskab, er det svært at se, hvorfor oddset skal være så højt på hjemmesejren. De kommer ud med en masse energi på eget græs, hvilket man viste igen mod Rennes og Arsenal kan oveni komme til kampen i stort set stærkeste opstilling. Napoli har ikke imponeret voldsomt på udebane i Europa i denne sæson, hvor man kun har vundet over FC Zürich, og når Napoli kan leve med et smalt nederlag, må oddset være fint på 1-tallet.

Arsenal vinder kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 2,45 er fundet hos NordicBet