Lækkerier fra det afrikanske kontinent

Tanzania - Algeriet
Under normale omstændigheder burde Algeriet gøre kort proces med Tanzania, men tingene er bare ikke normale før denne kamp. Algeriet har nemlig allerede vundet puljen, og med tanke på det tætte program og den ekstreme varme vil det overraske meget, hvis ikke det betyder det meget reservespækket hold fra Algeriet. Tanzania er godt nok uden chance for at gå videre, men det er kun anden gang, man er med og man har aldrig vundet en kamp i turneringen, så mon ikke Tanzania trods alt nok skal møde motiverede op til denne kamp.

Tanzania taber med maksimalt ét mål
CAF - African Cup of Nations, klokken 21:00
Oddset 1,65 er fundet hos JetBull

Sydafrika - Marokko
Det ligner en stille start på denne kamp. Marokko vinder gruppen med uafgjort, og derfor har de som sådan ikke travlt i denne kamp. Formentlig vil uafgjort også være nok for Sydafrika til at snuppe en plads i næste runde, hvorfor de heller ikke har det store incitament til at komme blæsende ud, og dertil kommer det så omtalte varme, som har det med at få kampene til at starte stille ud. Sølle ét mål har der været i første halvleg i de første fire kampe i denne gruppe, og det vil da også overraske, hvis ikke denne kamp starter tempoforladt og chancefattigt.

Uafgjort efter første halvleg
CAF - African Cup of Nations, klokken 18:00
Oddset 1,95 er fundet hos Bet365

Kenya - Senegal
Selvfølgelig er Senegal ret klare favoritter i denne kamp, men det er ikke en kamp, de behøver at vinde, og det sammenholdt med den ulidelige varme i Egypten, som sætter sin dæmper på tempoet i kampene, gør dette spil ret interessant. Algeriet har nemlig snuppet gruppesejren, og derfor er det helt ligegyldigt for Senegal om de vinder eller spiller uafgjort - mens Kenya med stor sandsynlighed er videre som en af de bedste treere med uafgjort, og derfor bør de også ret oplagt gå efter det resultat. Det må alt andet lige give glimrende værdi på krydset.

Kampen ender uafgjort
CAF - African Cup of Nations, klokken 21:00
Oddset 4,00 er fundet hos Bet365