Kyniske italienere kører krydset sikkert hjem

USA - Guyana
Guyana er debutant ved Gold Cup og er kun med, fordi Barbados brugte en ulovlig spiller i kvalifikationen. De kommer med spillere primært fra de lavere ligaer i England, hvor de ikke engang er stamspillere og største profil er den aldrende Neil Danns, der havde sin storhedstid i Leicester for otte år siden. USA er værtsland og kommer derfor stærkt til turneringen med Christian Pulisic og Jozy Altidore i spidsen. Foran egne fans må man formode, at USA vil køre på, selv når de er kommet foran, og så kan det gå hen og blive rigtig grimt for Guyana.

USA vinder med mindst fire mål
Gold Cup, klokken 03:30 (nat til onsdag)
Odds 1,82 er fundet hos Unibet (asien -3,5)

Rumænien U21 - Kroatien U21
Igen en kamp mellem de to dårligste hold i gruppen ved EM for U21-hold, og som tidligere nævnt gør formatet med blot gruppevinderen og bedste toer videre, at en kamp som denne bør blive åben. Alt andet end sejr vil med næsten sikkerhed betyde farvel til begge hold med England og Frankrig ventende forude, og derfor må begge lejre gå hårdt efter at vinde denne kamp. Rumænien har oveni haft flere målrige kampe i optakten mod nogle af de andre slutrundedeltagere, ligesom Kroatien også er ganske fine offensivt. Gå derfor efter mange mål.

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - U21 EM-slutrunde, klokken 18:30
Oddset 2,14 er fundet hos Unibet

Italien - Brasilien
Der bør ligge et interessant spil på uafgjort i denne kamp. Italien vinder helt sikkert uafgjort og det er altid interessant at kigge på uafgjort hos italienske hold, når det er præcis dét resultat, de skal bruge. Brasilien har ikke overbevist ved dette VM indtil videre og er i fare for at ryge helt ud med et nederlag. Til gengæld er man helt sikre på en plads i næste runde med uafgjort, så brasilianerne vil næppe heller angribe voldsomt, hvis det står uafgjort mod slutningen af kampen. Derfor bør oddset på uafgjort være noget lavere, end tilfældet er hér.

Kampen ender uafgjort
FIFA - VM for kvinder, klokken 21:00
Oddset 3,30 er fundet hos Bet365