Kontrolleret indsats af Danmark i aften

Gibraltar - Danmark
Danmark vinder med næsten sikkerhed over Gibraltar, men derfor behøver det ikke blive nogen målfest. Gibraltar er begyndt at spille mere defensivt under landstræner Julio Ribas, og man har da også blot lukket seks mål ind i de første tre kampe i kvalifikationen trods to kampe mod Irland og en udekamp i Georgien. For Danmark handler det primært om at få hentet de tre point og ikke bruge alt for mange kræfter inden hjemmekampen mod Georgien, så det vil ikke give mening for Danmark at spille sig ud her. Derfor satses på maksimalt fire scoringer.

Under 4,5 mål i kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 1,67 er fundet hos Danske Spil

Norge - Malta
Norge er naturligt nok kæmpefavoritter mod Malta, men man skal ikke forvente noget målorgie. Dels er Norge ikke specielt gode i disciplinen at lukke et kompakt hold, og dels er Malta blevet bedre til at holde modstanderen fra scoring. Tidligere i kvalifikationen tabte man kun 0-2 til Spanien, ligesom man også endte under denne mållinje, da man var i Sverige. Netop Sverige er Norges modstander om blot tre dage i en meget vigtig kamp, og når først de tre point er sikret, bør Norge derfor slå automatpiloten til. Derfor fin værdi på få mål i kampen.

Under 3,5 mål i kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 1,91 er fundet hos Unibet

Irland - Schweiz
Der er en tæt kamp mellem de to nationer og Danmark om at gå videre fra gruppen, og det kan åbne op for en tæt affære, hvor begge hold lever fint med uafgjort. Netop uafgjort er blevet udfaldet i de to første indbyrdes møder mellem de tre bedste hold i gruppen, og i hvert fald Irland kan man være ret sikker på kommer på banen med det primære mål om, at modstanderen ikke scorer. Schweiz er et mere boldspillende hold, men det er stadig et hold, der også er bygget op om en stærk defensiv base, og de satser næppe heller det vilde ved uafgjort til sidst.

Kampen ender uafgjort
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 3,25 er fundet hos Bet365