Kan tyske outsidere drille Chelsea?

 

Valencia - Arsenal
Der var masser af chancer i den første kamp, som da også ramte over 3,50 i »expected goals«. Nu er Valencia pisket til at score mindst to gange, og det bør alt andet lige give endnu en chancerig kamp. Arsenal er farligst, når de kan sætte sine hurtige spillere i scene i omstillingerne, og det bør der blive rig mulighed for i denne kamp, mens holdets forsvarsspil både i den første kamp og i de seneste kampe i Premier League lader meget tilbage at ønske. Selv om oddset er i den lave ende, virker det ret oplagt, at vi får mindst tre mål i denne kamp.

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 1,61 er fundet hos NordicBet

Chelsea - Frankfurt
Selv uden den offensive profil Ante Rebic, fik Frankfurt skabt chancer og også scoret i den omvendte kamp, og selv om de nu er på Stamford Bridge, har de denne gang Rebic med på holdkortet, De mangler så godt nok Sebastien Haller, men har stadig tilpas meget offensiv kvalitet til at drille Chelsea, som mangler to af de defensive startere i form af Antonio Rüdiger og N’Golo Kanté. Slavia Prag viste vejen i sidste runde, da de fik scoret hele tre gange i returkampen i England, og oddset virker da også til den pæne side på, at begge hold får scoret.

Begge hold scorer i kampen
UEFA- Europa League, klokken 21:00
Oddset 1,95 er fundet hos Bwin

Newport - Mansfield
Det er to hold med et vidt forskelligt udgangspunkt, der kommer til denne kamp. Mansfield har længe lignet en direkte oprykker, men tre nederlag i træk sendte dem ned på fjerdepladsen og det er naturligvis en stor skuffelse nu at stå i playoff. Newport derimod kommer med masser af momentum efter de på en superserie på 10 kampe i træk uden nederlag snuppede den sidste plads i playoff. De er oveni et af de bedste hjemmehold i rækken og vandt den tilsvarende kamp i turneringen, så alt for højt odds på, at de vinder denne kamp.

Newport vinder kampen
England - League Two Playoff, klokken 20:45
Oddset 2,63 er fundet hos Betfair Sportsbook