Kan Stuttgart stå for presset i aften?

VfB Stuttgart - Union Berlin
Disse playoff-kampe har det med at blive meget nervøse, og det er da også til at få øje på, når man ser nærmere på tidligere opgør. Ni af de seneste 10 kampe ude/hjemme er endt med maksimalt to mål, og denne kamp kan også sagtens uden mange mål. Stuttgart har alt at miste hér, og deres hjemmekampe på det seneste har da heller ikke været særligt målrige med fire af fem kampe under denne mållinje. Union Berlin kommer til Stuttgart for at få et godt udgangspunkt inden returkampen, så de kommer næppe til opgøret for at underholde.

Under 2,5 mål i kampen
Tyskland - Bundesliga Playoff, klokken 20:30
Oddset 1,73 er fundet hos Bethard

Gaz Metan Medias - Voluntari
Der bør være stor motivationsforskel i denne kamp. Gaz Metan har sikret sig endnu en sæson, og det har været til at få øje på i holdets tre seneste kampe, hvor man blot har hentet ét enkelt point. Voluntari står derimod stadig med en reel fare for at rykke. Derfor er alle point værdifulde for dem, og de har også leveret et fint nedrykningsspil, som har sendt dem over stregen. Oveni har Voluntari været overraskende stærke på fremmed græs med blot ét nederlag i de fem udekampe i dette nedrykningsspil, så med motivationen in mente, prøves X2.

Voluntari får point i kampen
Rumænien - Nedrykningsspil, klokken 19:30
Oddset 1,83 er fundet hos Betfair Sportsbook

Dundee United - St. Mirren
Første kamp i spillet om, hvem der skal booke den sidste plads i næste års Premier League. St. Mirren leverede et fint nedrykningsspil, men det var også på en billig baggrund, for halvdelen af holdene havde ikke noget at spille for, da de gik ind til det. Dundee United kommer ind til opgøret i god form og var ret overbevisende i de to kampe mod Inverness i semifinalen. Dertil kommer den vigtige detalje, at der er en returkamp, så er St. Mirren knebent bagud, satser de næppe helt vildt med tanke på, at det hele skal afgøres foran egne fans.

Dundee United vinder kampen
Skotland - Premier League Playoff, klokken 20:45
Oddset 2,35 er fundet hos Bethard