Kan Rumænien gøre det igen?

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tyskland - Rumænien
Rumænien har været den store overraskelse ved EM, men bliver alligevel ved med at blive undervurderet. De vandt en gruppe foran Frankrig og England, og har vist, at de både mestrer disciplinen at lukke en kamp og samtidig have masser af kvalitet offensivt. Tyskerne vandt mere på danske fejl end egne kvaliteter i den første kamp, og selv om de har et godt hold, kommer de med næsten garanti ikke til at få de samme omstillingschancer mod Rumænien, som tilfældet var det mod danskerne. Derfor fin værdi på et hæderligt rumænsk resultat.

Rumænien taber med maksimalt ét mål
UEFA - U21 EM-slutrunde, klokken 18:00
Oddset 1,60 er fundet hos Unibet

Kenya - Tanzania
Man skal være varsom med at spille på mange mål ved de afrikanske mesterskaber, men hvor de tidlige kampe generelt set har været meget tempoforladte og målfattige, har det set lidt anderledes ud i de sene kampe, hvor temperaturen er faldet til et mere humant niveau. Her har vi oven i fat i en kamp mellem to hold, der forsvarede forfærdeligt og sagtens kunne have lukket flere mål ind i første kamp, og så begge skal vinde, hvis de skal have en realistisk chance for at gå videre. Det bør alt andet lige give et åben kamp, som godt kan blive målrig.

Over 2,5 mål i kampen
CAF - African Cup of Nations, klokken 22:00
Oddset 2,38 er fundet hos Unibet

Senegal - Algeriet
Opgør mellem de to bedste hold i gruppen, som nemt kan blive en stillingskrig. Både Senegal og Algeriet var overbevisende i den første kamp og med uafgjort her er de begge videre og kan så i den sidste kamp spille efter førstepladsen i gruppen. Kampene klokken 19 spilles i omkring 37 grader, hvilket af åbenlyse årsager også trækker tempoet i kampen gevaldigt nedad. Begge hold har også set ret stærke ud defensivt det seneste års tid, og derfor virker oddset en anelse for højt på, at denne kamp ender uden vinder, hvilket begge lever fint med.

Kampen ender uafgjort
CAF - African Cup of Nations, klokken 19:00
Oddset 3,15 er fundet hos Unibet