Kamikazehold kan kaste guld af sig

Libanon - Nordkorea
Godt nok har både Libanon og Nordkorea tabt deres to første kampe, men måden, det er sket på, har været vidt forskellig. Nordkorea har været totalt til grin i de to første kampe og ligner mesterskabernes ringeste hold. Holdene fra det lukkede land er svære at vurdere, men Nordkorea virker mindst en klasse under selv Libanon. Libaneserene var udmærket med mod både Saudi Arabien og Qatar og har yderligere en fordel af, at kampene spilles i den tørre ørkenluft. Libanon skal vinde for at gå videre, og det bør de også gøre relativt problemfrit.

Libanon vinder kampen
AFC Asian Cup, klokken 17:00
Oddset 1,60 er fundet hos Bwin

Espanyol - Villarreal
Det lugter lidt af mål i denne pokalkamp. Den første kamp var en underholdende affære, der endte 2-2, og af samme grund er Villarreal pisket frem hér. Spørgsmålet er selvfølgelig, hvor meget det trængte mandskab satser på pokalsucces, men det er tankevækkende, at de to hold i denne sæson har spillet to meget chancerige kampe mod hinanden. I ligaen i oktober regnede det med chancer i en kamp, hvor der faldt fire mål og var chancer til flere, inden de altså igen spillede en kamp med fire mål i pokalen. Oddset lokker derfor på mange mål hér.

Over 2,5 mål i kampen
Spanien Copa del Rey, klokken 20:30
Oddset 1,88 er fundet hos NordicBet


Japan - Usbekistan

Det skal være et saftigt odds på, at begge hold scorer i denne kamp. Japans offensive stil lærte vi at kende under VM, og den har de fortsat med her under Asian Cup. I hvert fald i den første kamp, hvor selv upåagtede Turkmenistan kreerede flere fine chancer og da også scorede to gange. Usbekistan fører gruppen, hvorfor japanerne er piskede til at gå efter sejren - og det bør alt andet lige give en åben kamp, for Usbekistan har set stærke ud offensivt i denne turnering. Alt andet lige er oddset noget for højt på, at begge hold får scoret i kampen.

Begge hold scorer i kampen
AFC Asian Cup, klokken 14:30
Oddset 2,10 er fundet hos Betfair Sportsbook