Kæmpe øretæver til gæsterne på Olimpico

CAGLIARI - ATALANTA
Det lugter af en del scoringer på Sardinien, når Atalanta kigger forbi i pokalturneringen. Gæsterne er kendt for at spille offensivt, og selv om man ikke fandt melodien i starten af sæsonen, så fandt man målene undervejs. Atalanta er uden forsvarsspilleren Andrea Masiellio, og er muligvis uden førstemålmanden Etrit Berisha. Det burde Cagliari udnytte til at komme frem til en del chancer, og så er det også et mandskab, der ofte kommer på tavlen på eget græs. Derudover må man højst sandsynligt undvære Ragnar Klavan i forsvaret, så forvent mål her.

Over 2,5 mål i kampen
Italien - Coppa Italia, klokken 17:30
Oddset 1,80 er fundet hos Betfair Sportsbook

AS ROMA - ENTELLA
Det er godt nok svært at se, hvordan det kan blive andet end en overlegen sejr til Roma i aften. Entella holder til i sub-toppen af den tredjebedste række, og derfor bør niveauforskellen være alt for stor her. Godt nok kan Roma spare nogle spillere, men der er ikke givet de store indikationer på dette. Romas seneste kamp var ude mod oprykkerne fra Parma, og her vandt man sikkert med 2-0. OG ser man på Romas kampe mod oprykkerne fra Serie B, så
endte det med tre sejre og nul mål indkasseret. Derfor bør det også være gode chancer for, de vinder klart her.

Roma vinder og holder målet rent
Italien - Coppa Italia, klokken 21:00
Oddset 1,89 er fundet hos NordicBet

MANCHESTER CITY - WOLVES
Det er et glimrende odds på, at vi får begge mandskaber på tavlen i aften. Wolves gør det glimrende mod de store hold på udebane, hvor man har scoret mod Manchester United, Arsenal og Tottenham. Dog har man virkelig svært ved at holde buret rent, og det er da også kun sket én gang sine seneste 14 kampe. Godt nok har Manchester City smadret sine to seneste modstandere, men de har slet ikke været i nærheden af Wolverhamptons niveau, og de har kun holdt buret rent én gang i sine seneste 11 ligakampe. Det lugter af mål i Manchester.

Begge hold scorer i kampen
England - Premier League, klokken 21:00
Oddset 2,18 er fundet hos NordicBet