Juventus i problemer uden Cristiano Ronaldo

HaNoi FC - Yangon United
Overraskende høj betaling på mindst tre mål i denne kamp. Vienamiske Hanoi vandt deres første kamp på eget græs med hele 10-0, hvilket er med til at understrege den store fremgang, som vietnamesisk fodbold er i for tiden. I alle turneringer har man scoret over fire mål pr kamp i snit hjemme i nu 11 kampe, hvilket understreger holdets offensive tilgang på eget græs. Yangon er kommet fra land med to nederlag, hvor holdets forsvarsspil har været ringe, men man har dog fået scoret i begge kampe. Med andre ord skal vi have gode chancer for mange mål.

Over 2,5 mål i kampen
Asien - AFC Cup, klokken 14:00
Odds 1,80 er fundet hos Bet365

Cagliari - Juventus
Normalt ville man pege på Juventus i en kamp som denne, men spørgsmålet er, hvor mange af stamspillerne, man tager med til denne kamp. Med et hul på 15 point til Napoli er det kun et spørgsmål om tid, før man er blevet mestre, og inden for den kommende uge er der både prestigeopgør mod Milan samt Champions League på menuen, som er langt vigtigere end denne kamp. Cristiano Ronaldo skulle i hvert fald være ude i denne kamp. Cagliari har for deres del blot tabt to kampe hjemme i sæsonen, og skal have fine chancer for point hér.

Cagliari får point i kampen
Italien - Serie A, klokken 21:00
Odds 2,17 er fundet hos Unibet

Swansea - Brentford
Overraskende højt odds på hjemmesejren i en kamp mellem to hold, der præsterer klart bedst på eget græs. Swansea har kun tabt én kamp hjemme siden slutningen af november, og var endda tæt på at drille Manchester City i FA Cup undervejs. De møder et Brentford-hold, der kun sjældent leverer gode præstationer, når de forlader Griffin Park. Sølle to gange har man vundet på udebane i sæsonen, og oveni er formen dårlig med nu tre kampe i træk uden at score. Derfor er det svært at se, hvorfor bookmakerne vurderer denne kamp helt lige.

Swansea vinder kampen
England - The Championship, klokken 20:45
Odds 2,62 er fundet hos Bet365