Her finder du guld i den britiske muld

Berwick - Peterhead
Berwick er i store problemer efter flere stamspillere forlod holdet i januar måned og de nye lånespillere har slet ikke kunnet løfte arven. De er nu uden sejre i 14 kampe på stribe og siden da har man kun scoret i én af fem kampe mod hold fra den bedste halvdel. Derfor er det også meget svært at se dem score i denne kamp. Peterhead fører rækken suverænt og har også rækkens bedste defensiv. I de tre første indbyrdes møder i sæsonen har Peterhead da også vundet uden at Berwick har scoret, og derfor virker det relativt oplagt at begge hold ikke får scoret.

Begge hold scorer ikke i kampen
Skotland - League Two, klokken 20:45
Odds 1,73 er fundet hos Betfair Sportsbook

Spennymoor - Bradford Park Avenue
Topopgør som næppe ender målrigt. Spennymoors spil har været præget af de dårlige baner, og syv af holdet seneste otte kampe er da også endt uden scoring. Det handler først og fremmest om at sikre point til at komme med i playoff, så selv om førstepladsen ikke er helt væk for de to mandskaber, vil man næppe se dem satse helt vildt mod slutningen ved uafgjort. Bradford Park Avenue har heller ikke været så målrige i det nye år, som man var tidligere på sæsonen, så med tanke på kampens betydning, virker oddset pænt på få mål i kampen.

Under 2,5 mål i kampen
England - Nat. League North, klokken 20:45
Odds 2,10 er fundet hos Betfair Sportsbook

Barnet - Harrogate
Harrogate har været en af sæsonens overraskelser, men det er helt fortjent, at de er med i toppen. Faktisk ligger de nummer to, hvis vi ser på »expected goals« for rækken, og formen er fremragende med blandt andre tre sejre i træk på fremmed græs - og de skulle komme i mere eller mindre stærkeste opstilling. Barnet har modsat været en af sæsonens skuffelser, og hjemme på The Hive har de blot hentet fem sejre i 17 forsøg. Formen er heller ikke god med én sejr i de seneste 11 kampe og Harrogate vandt da også den omvendte kamp. Prøv 2-tallet.

Harrogate vinder kampen
England - Nat. League North, klokken 20:45 
Odds 2,55 er fundet hos Bethard