Her er det bedste spil til kampen i Parken

FC København - Riga FC
Det er ikke fordi, at FCK normalt spiller sprudlende kampe i Europa. Af de seneste 16 kampe i Parken på den europæiske scene, er blot tre gået over denne mållinje. Det handler primært for FCK om at undgå scoring fra Riga, men modsat er de offensivt handicappede af, at både Dame N’Doye og nu også Jonas Wind er udenfor med skader, og selv man stillede med flere reserver mod walisiske TNS, skabte man relativt få målchancer mod dem. Riga kommer helt sikkert med et defensivt udgangspunkt, og det er svært at se, at dette skal blive en målfest.

Under 3,5 mål i kampen
UEFA - Europa League-Kvalifikation, klokken 19:45
Oddset 1,50 er fundet hos Bet365

Suduva - Ferencvaros
Vi har før i disse spalter vist tillid med succes til Suduva, og igen virker de en smule undervurderede. De er med afstand det bedste hold fra Litauen, og har leveret fremragende internationalt. Hjemme har de undgået nederlag til stærke hold som Røde Stjerne, APOEL Nicosia, Ludogorets og Celtic alene inden for det seneste to år, og i sidste runde sendte man så Maccabi Tel Aviv ud ved at vinde både ude- og hjemmekampen. Det ungarske hold slog overraskende Ludogorets ud tidligere på sæsonen, men er normalt ikke noget specielt godt udehold. Spil 1X.

Suduva taber ikke kampen
UEFA - Europa League-Kvalifikation, klokken 19:00
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365

Torino - Wolverhampton
Generelt set er Wolverhampton et hold, der giver meget få chancer væk, og i hvad der forventes at blive stærkeste opstilling, bør det også blive tilfældet i Torino. Det italienske mandskab beviste selv i sidste sæson, at man evner at lukke en selv på papiret stærk modstander ned, og var således tæt på at vinde udekampen mod Juventus efter en stærk defensiv indsats. Derfor må der forventes en kamp mellem to mandskaber med fokus på at holde modstanderen fra at score, og det er trods alt svært at se, hvordan det skal udvikle sig til nogen målfest.

Under 1,5 mål i kampen
UEFA - Europa League-Kvalifikation, klokken 21:00
Oddset 3,30 er fundet hos Unibet