Gammel storklub kan lave overraskelsen

Bournemouth - Forest Green
Bournemouth er i sagens natur store favoritter hér, og har da også klaret sig fint i Carabao Cup de sidste par sæsoner, men derfor skal man ikke regne med nogen målfest. Forest Green er defensivt stærke, hvilket de viste i sidste runde mod Charlton fra den bedre halvdel af Championship - trods udebane klarede man 0-0 og vandt på straffe. Bournemouth ventes også at skifte på en del pladser, og det kan ødelægge rytmen på det normalt så velspillende mandskab. Forest Green kommer helt sikkert med en defensiv indstilling, og fire mål virker ret langt væk.

Under 3,5 mål i kampen
England - Carabao Cup, klokken 20:45
Oddset 1,63 er fundet hos Bethard

Boca Juniors - LDU Quito
Alt er mere eller mindre afgjort her efter 3-0 i Quito, men alligevel bør Boca Juniors også vise klassen i returkampen. LDU Quito er normalt ikke meget værd, når de forlader højderne i bjergene og vi skal 11 år og 21 kampe tilbage i historien for at finde den seneste LDU-sejr på fremmed græs i turneringen. Boca Juniors står foran et møde med rivalerne River Plate i semifinalen, og derfor forventes man ikke at tage let på returkampen. I den første kamp, som endda var i den tynde luft, var der klasseforskel, og Boca bør også vinde returen nemt.

Boca Juniors vinder med rent mål
CONMEBOL - Copa Libertadores, klokken 00:15 (nat til torsdag)
Oddset 2,00 er fundet hos NordicBet

Burnley - Sunderland
Burnley-manager Sean Dyche er normalt ikke en mand, der satser det vilde på Carabao Cup. Han kommer ofte med næsten lutter reserver, og det er til at se på resultaterne. Man er røget ud til hold som Port Vale, Accrington Stanley og Burton Albion i de seneste sæsoner og blot vundet én kamp siden 2013. I det lys er det svært at se, at Burnley skal være så store favoritter i denne kamp. Den gamle storklub Sunderland forventes at komme med flere normale startere, og så skal forskellen på de to hold ikke være så stor igen. Glimrende værdi på X2.

Sunderland taber ikke kampen
England - Carabao Cup, klokken 20:45
Oddset 2,60 er fundet hos NordicBet