Fuld fart på ferieøens helte

Frankrig U20 - USA U20
Overraskende højt odds på få mål i denne kamp. Frankrig så meget stærke ud i de to første kampe, inden man så var videre og kunne slappe mere af i den sidste kamp mod Mali. Men nu hvor der står en kvartfinalebillet på spil, vil man helt sikkert se det fysisk stærke mandskab spille mere disciplineret. USA var heldige med ikke at komme bagud mod Qatar, men det var dog en kamp, der viste, at de har en dygtig målmand og de har trods alt kun lukket et mål ind i åbent spil. Derfor virker oddset her for højt på, at vi maksimalt to scoringer i dette opgør.

Under 2,5 mål i kampen
U 20 VM, klokken 17:30
Oddset 1,70 er fundet hos Unibet

Argentina U20 - Mali U20
I og med det er en knockout-kamp, kan det være farligt at gå efter mål til begge mandskaber, men kigger vi på dem i indledende runde, giver det god mening. Mali forsvarede elendigt i nærmest alle deres tre kampe, og selv mod Panama endte med at give et håbløs straffespark væk, mens man modsat selv har scoret i alle tre kampe. Argentina har også set bedre ud offensivt end defensivt og lukket mål ind mod både Sydkorea og Sydafrika, så alt andet lige virker oddset i overkanten på, at begge hold får scoret i denne 1/8-finalekamp.

Begge hold scorer i kampen
U 20 VM, klokken 20:30
Oddset 2,04 er fundet hos Unibet

Mallorca - Granada
Voldsomt højt på rækkens næstbedste hjemmehold, som definitivt kan sikre playoff med en sejr. Uafgjort kan de næppe bruge til det vilde, da forfølgerne Cadiz og Deportivo formentlig begge vinder deres kampe, og møder her et Granada-hold, der er snublende nær oprykning. De kan faktisk rykke op hér, hvis bare ikke Albacete slår Malaga, og skulle der komme en melding om et føring til sidstnævnte, kan gassen godt gå lidt af Granada. Det er i hvert fald svært at se, at gæsterne skal være favoritter, og værdien må derfor være på Mallorca.

Mallorca vinder kampen
Spanien - Segunda division, klokken 21:00
Oddset 3,00 er fundet hos Bethard