Friske fiduser fra Premier League

Bournemouth - Sheffield United
Det er to hold med en offensiv spillestil, der her tørner sammen, og selv om der er tale om en premierekamp, bør det stadig være lig med mål. Bournemouth havde det ringeste forsvar af de 17 hold, som blev i rækken i sidste sæson, og en af forklaringerne er, at man spiller ret offensivt og derfor ofte bliver fanget med mange folk fremme i banen. Sheffield United rykkede op med en meget offensiv stil, og da truppen og manager mere eller mindre er den samme, ændres der formentlig ikke på tilgangen til kampene. Derfor bør vi få godt med mål i kampen.

Over 2,5 mål i kampen
England Premier League, klokken 16:00
Odds 1,92 er fundet hos Unibet

Vanløse - Holbæk
Det er meget svært at se, hvorfor Vanløse skal være specielt store favoritter i denne kamp. Nok er Holbæk oprykkere, men truppen er stærk og man viste i premieren mod Brønshøj, at man har et højt niveau og sagtens kan spille med i den bedste halvdel af rækken. Vanløse overpræsterede en smule i sidste sæson, og det bliver spændende at se, om de kan følge op på succesen. Sikkert er det dog, at førstemålmand Lasse Krogh har karantæne, og det er en alvorlig svækkelse. Uden ham skal kampen vurderes stort set helt lige, så masser af værdi på X2.

Holbæk får point i kampen
Danmark 2. division pulje 2, klokken 13:00
Odds 2,02 er fundet hos NordicBet

Crystal Palace - Everton
Everton sluttede sidste sæson ganske godt af, og ser man på truppen, så er det da også den bedste udenfor top seks med Moise Kean som en meget interessant tilgang, selv om tabet af Idrissa Gueye til PSG gør ondt hos Everton. Det står dog noget værre til hos Crystal Palace. Her solgte man profilen Aaron Wan-Bissaka, mens Wilfried Zaha har ytret sin utilfredshed over ikke at få lov til at skifte klub, så harmonien hersker ikke på Selhurst Park - og dertil kommer et par generende skader til blandt andre James Tomkins. Derfor spilles her på udesejr.

Everton vinder kampen
England Premier League, klokken 16:00
Odds 2,45 er fundet hos Betfair Sportsbook

Ændringer i de angivne odds kan forekomme