Friske fiduser fra engelsk fodbold

Solihull Moors - Eastleigh
Solihull Moors kom ned på jorden med nederlaget til Woking, men har spillet fremragende i de første kampe - ikke mindst offensivt, mens det har knebet mere rent defensivt. Heldigvis møder man her en af de dårligste hold offensivt hér. Eastleigh har tabt samtlige tre udekampe uden at score, og ser vi på antallet af chancer skabt, har det været meget lidt. En af grundene er, at man før sæsonen sendte topscorer Paul McCallum til netop Solihull Moors, og uden ham virker de tandløse offensivt. Alt andet lige bør det blive en hjemmesejr hér.

Solihull Moors vinder kampen
England - National League, klokken 20:45
Oddset 1,71 er fundet hos Bethard

IFK Göteborg - Kalmar
IFK Göteborg har gang i en ganske glimrende sæson, og selv om man i sommerpausen har solgt et par  profiler, har man også fået kvalitet ind den anden vej i form af Tobias Sana. Man er uden nederlag i ni kampe på stribe og skal være større favoritter hér end tilfældet. Kalmar udnyttede senest, at AIK roterede spillere på grund af Europa League, men spiller ikke ret godt og er da også det mindst scorende hold i rækken. Værterne har godt nok Alhassan Yusuf i karantæne, men får anfører Sebastian Ohlsson tilbage, så man styrkede i forhold til seneste kamp.

IFK Göteborg vinder kampen
Sverige - Allsvenskan, klokken 19:00
Oddset 1,99 er fundet hos Bet365 (asian +0,5)

Aldershot - Sutton
Aldershot blev i sidste sæson kun reddet af en tvangsnedrykning af Gateshead, og er da også spået en svær sæson. Sådan har det også set ud i de seks første kampe, hvor man har tabt de fire og hjemme har de blot fået et enkelt point i tre forsøg. Her gælder det Sutton, der var tæt på playoff i sidste sæson og oveni har fået en fin start på denne sæson også. De har gjort det godt på fremmed græs indtil videre med to sejre af tre mulige, og derfor er det svært at se, hvorfor Aldershot skal være pæne favoritter. Flot odds på udesejren.

Sutton vinder kampen
England - National League, klokken 16:00
Oddset 2,95 er fundet hos Bethard