Franske fristelser til spillefolket

 

Nice - Monaco
Lokalbrag som næppe ender med mange mål. Nice har været ekstremt målfattige sæsonen igennem, og det har ikke ændret sig, siden man ikke havde noget at spille for. Nu er der så en kamp med masser af prestige, så mon ikke Nice holder sig det velkendte koncept. Monaco skal blot have uafgjort for at sikre endnu en sæson i en bedste række, men formentlig er et smalt nederlag også nok. Med andre ord kommer de næppe heller på banen for at underholde, og derfor er det svært at se, hvordan dette opgør skal ende med at stikke af målmæssigt.

Under 2,5 mål i kampen
Frankrig - Ligue 1, klokken 21:05
Oddset 1,90 er fundet hos Bet365

Nimes - Lyon
Oprykker Nimes har haft en fremragende sæson. Hjemme har de ikke tabt siden midten af januar og med en sejr her, kan de sikre en meget flot syvendeplads. Lyon sikrede pladsen i Champions League i sidste uge, og derfor er denne kamp ligegyldig for dem, da de er sikker på at blive nummer tre uanset hvad. De er formentlig uden store profiler som Nabil Fekir og Jason Denayer, hvor Nimes kommer i stærkeste opstilling, og Lyon har i forvejen haft en lang sæson med europæisk deltagelse også. Derfor er overraskelsen ikke så langt væk hér.

Nimes får point i kampen
Frankrig - Ligue 1, klokken 21:05
Oddset 1,95 er fundet hos Bet365

Nantes - Strasbourg
Dette spil går på en Nantes-sejr og mindst tre mål i kampen. Ser vi på form alene, er Nantes bedst af alle i Ligue 1 set over de seneste seks kampe, og der er næppe den store tvivl om, at de gerne vil slutte sæsonen af med en sejr foran egne fans. De har godt nok et par folk ude med karantæne, men det svækker kun defensiven en anelse. Strasbourg reddede sæsonen med sejren i Coupe de la Ligue, og har siden da ikke leveret det vilde. De har topscorer Ludovic Ajorque og den vigtige forsvarer Pablo Martinez samt Jonas Martin udenfor.

Nantes vinder kampen og over 2,5 mål
Frankrig - Ligue 1, klokken 21:05
Oddset 3,25 er fundet hos Unibet