Festlig aften venter i Madrid

 
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tottenham - Liverpool
Der er faldet mål til begge hold i de seneste otte finaler i Champions League, og det bør blive alle gode gange ni. Det er to hold, der kender hinanden godt og har en offensiv spillestil, som her tørner sammen, og oveni får Tottenham formentlig Harry Kane klar. Kigger vi på de indbyrdes opgør, har de også været chancerige i denne sæson, og de sidste fire opgør mellem de to har da også set begge hold komme på tavlen. De to holds spillestile giver ofte åbne kampe, og derfor virker det som en fornuftig investering at gå efter mål i begge ender.

Begge hold scorer i kampen
UEFA - Champions League, klokken 21:00
Odds 1,75 er fundet hos Bwin

Vejgaard - FC Sydvest
Vejgaard har været en af de positive overraskelser i denne sæson og er mere eller mindre sikker på at blive oppe i 2. division. Her gælder det et Sydvest-hold, som har det klart bedst med at stå dybt og spille på omstillinger - og i de tre første udekampe i nedrykningsspillet har de da heller ikke tabt endnu. Oveni må motivationen være klart størst hos gæsterne, da de blot er to point fra at rykke ned. Det er et minus for Sydvest, at de må undvære Mads Blom på grund af karantæne, men alt andet lige bør Sydvest ikke være så undertippede, som de er.

FC Sydvest får point i kampen
Danmark - 2. division nedrykningsspil, klokken 13:00
Odds 1,88 er fundet hos Unibet

Odder - Frem
Frem har ikke alverden at spille for, men alligevel valgte man for et par uger siden at fyre træner Lasse Holmgaard. Indtil videre uden nogen positiv effekt, for Frem har tabt to af de tre seneste kampe, hvor specielt nederlaget til Marienlyst var svagt. Oveni har de her Frederik Roepstorff i karantæne. Odder derimod kæmper for eksistensen i 2. division, så de kommer helt sikkert topmotiverede, og de er også i bedre form end Frem i og med det jyske mandskab har fem kampe i træk uden nederlag. Derfor er det svært at se andet end værdi på 1-tallet.

Odder vinder kampen
Danmark - 2. division nedrykningsspil, klokken 13:00
Odds 2,70 er fundet hos Bet365