Festlig aften venter for Arsenal-fansene

 
Arsenal var store favoritter inden kampen mod Rennes, men franskmændene fra Bretagne bed fra sig, og endte endda med at slå Arsenal. Fold sammen
Læs mere

Arsenal - Rennes
Arsenal er pressede efter nederlaget i Frankrig, og det kan åbne for en underholdende kamp. Rennes viste i sidste runde mod Betis, at de er meget stærke i omstillingerne og er i stand til at skabe chancer mod et så stærkt hold som Betis. Arsenal har for deres del fået Sokratis Papastathopoulos efter det røde kort i den omvendte kamp, og sæsonen igennem har de haft store defensive problemer - og havde det også senest mod United, hvor det var mere tilfældigheder end godt forsvarsspil, der holdt United fra scoring. Flot odds på, at begge scorer.

Begge hold scorer i kampen
UEFA - Europa League, klokken 18:55
Oddset 1,87 er fundet hos Betfair Sportsbook

Næstved - AaB
Næstveds to første kampe i den næstbedste række har været meget chancefattige, og denne kunne nemt blive den næste i rækken. AaB satser godt nok på pokalsucces, men det vil alligevel undre, hvis de ikke roterer på flere pladser med en afgørende kamp om en slutspilsplads, der ligger og venter mod AGF på søndag. Næstved mangler offensivt Finnur Justinussen, som ikke længere er i klubben, men står godt defensivt og er et formidabelt godt hjemmehold. Det taler lidt imod, at AaB normalt er et målrigt hold, men odds virker stadig flotte på få mål.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 18:00
Oddset 2,06 er fundet hos Unibet

RB Salzburg - Napoli
Få hold er så stærke hjemme som Salzburg, og i alle turneringer har man ikke tabt en kamp på eget græs siden 2016. I år har man slået stærke hold som RB Leipzig og Celtic, og selv om Napoli er niveauet over dem, skal man modsat huske på, at for Napoli handler det kun om at komme videre, og derfor lever de fint med et nederlag på ét eller to mål, efter de vandt 3-0 i første kamp. Gæsterne har desuden Kalidou Koulibaly og Nikola Maksimovic i karantæne, hvor specielt førstnævnte er et tab, mens Salzburg kun mangler Xavier Schlager på den konto.

RB Salzburg vinder kampen
UEFA - Europa League, klokken 18:55
Oddset 2,45 er fundet hos Bet365