Fedter Atletico igen med målene i pokalen?


SOUTHAMPTON - DERBY

Under Ralph Hassenhüttl har Southampton vist stor fremgang, men det er primært i kraft af det offensive spil. Det høje pres koster som oftest også defensivt, hvilket man så i den omvendte kamp i Derby, men det får næppe holdet til at ændre tilgang til denne kamp. Samtlige fire hjemmekampe under østrigeren er endt med, at begge hold har scoret, og det bør blive alle gode gange fem. Derby er et af de bedre hold i Championship, og de scorede to gange ude mod både Chelsea og Manchester United i Carabao Cup. Gå efter, at begge hold får scoret.

Begge hold scorer i kampen
England - FA Cup, klokken 20:45
Oddset 1,87 er fundet hos Bethard


ATLETICO MADRID - GIRONA

Atletico Madrid er nærmest berømt og berygtet for den meget hårdt arbejdende og til tider defensive stil, som ofte kaster målfattige kampe af sig. Dette kunne snildt blive den næste i rækken. Efter 1-1 i første kamp, er Atletico Madrid videre blot Girona ikke scorer, og derfor er man givet vis ekstra opmærksom på ikke at lukke mål ind. Skulle det ske, at den står 1-1, kan kampen oven i gå i stå, og selv om der altid er en vis usikkerhed i disse pokalkampe i forhold til, hvad de to hold stiller med, virker det ret oplagt at gå efter en kamp med maksimalt to scoringer.

Under 2,5 mål i kampen
Spanien - Copa del Rey, klokken 19:30
Oddset 1,95 er fundet hos Bwin

SEVILLA - ATHLETIC BILBAO
Athletic Bilbao har været som forvandlede efter trænerskiftet. Under Gaizka Garitano er man uden nederlag i ligaen og slog endda Sevilla i søndags, og eneste nederlag var således i det første pokalmøde mellem de to, hvor Sevilla vandt 3-1. Det var dog en rimelig jævnbyrdig kamp, hvor Sevilla bare var det mere effektive hold, og det bør åbne op for et fint spil hér. Sevilla behøver nemlig ikke at vinde denne kamp, og forventes derfor at komme med flere reserver, da lørdagens kamp mod Real Madrid har højere prioritet. Derfor fin værdi på X2.

Bilbao taber ikke kampen
Spanien - Copa del Rey, klokken 20:30
Oddset 2,20 er fundet hos Bet365