FCK får store serbiske problemer

Union - B 93
Begge hold fik en elendig start på sæsonen, men det er trods alt stadig svært at se, at B 93 ikke skal være større favoritter. De har et på papiret godt hold, som bør spille med i den bedste halvdel af 2. division, og det teknisk meget stærke mandskab har nærmest kun fordel af, at kampen spilles på kunstgræs. Union skuffede stort med et nederlag til rivalerne fra KFUM. De manglede et par af de normale profiler i den kamp, som så næppe er med her, og Union plejer normalt at bytte på en del pladser til pokalkampene. Derfor ligner det en sikker B 93-sejr.

B 93 vinder kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 18:00
Oddset 1,52 er fundet hos Danske Spil

Røde Stjerne - FC København
I Superligaen er FC København kommet forrygende fra land, men her kommer en prøvelse af de lidt større. Røde Stjerne - også kendt som Crvena Zvezda - er normalt fremragende på hjemmebane, hvor man blandt i sidste sæson slog Liverpool, og dertil kommer, at københavnerne mangler Andreas Bjelland. Det er næsten den værste at undvære på så svær en udebane, og den anden vej bør salget af Robert Skov også koste. Det kan sagtens gå hen og blive en taktisk låst kamp uden voldsomt mange chancer, men alligevel bør serberne være større favoritter, end tilfældet er hér.

Røde Stjerne vinder kampen
UEFA - Champions League-kval., klokken 20:45
Odds 2,00 er fundet hos Unibet

SfB-Oure - Middelfart
Det er godt nok svært at se, hvorfor SfB-Oure skal være så undertippede i denne kamp. De har slået flere hold fra 2. division i testkampene og vandt samtlige kampe i Danmarksserien i foråret, så der er ikke den store tvivl om, at de reelt set holder niveau til 2. division. Middelfart er godt nok blandt de bedre hold fra netop 2. division, men de overbeviste ikke ligefrem ved at tabe til Vejgaard i sæsonåbneren, og derfor kan man godt forestille sig, at der også kommer en del udskiftning på holdet. Det er svært ikke at finde ret stor værdi på 1-tallet.

SfB-Oure vinder kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 18:30
Oddset 6,40 er fundet hos Unibet

Ændringer i de angivne odds kan forekomme...