Favoritterne fedter med målene


SYDKOREA - BAHRAIN

Bahrain har klaret sig videre på en stærk defensiv, hvor man kun har lukket ét mål ind i åbent spil i de første tre kampe. Sydkorea er blandt de store favoritter til at vinde turneringen, og det er et minus, at de har fået Heung Min Son ned til kamp tre i gruppespillet. Men mere overbevisende var man trods alt heller ikke i kampen med ham på holdet, og alle Sydkoreas tre gruppekampe endte med maksimalt to scoringer. Tager vi med, at det er en knockoutkamp, hvor antallet af mål normalt falder, bør der være et fint spil på, at der maksimalt kommer to mål hér.

Under 2,5 mål i kampen
Asian Cup, klokken 14:00
Odds 1,73 er fundet hos Betfair Sportsbook

MONACO - METZ
Det er godt nok svært at se, hvorfor Metz skal være så undertippede i denne kamp. De fører den næstbedste række suverænt og kan derfor tåle at satse på pokalsucces, mens Monaco alt andet lige bør 'sælge' kampen. Lørdag spillede de næsten en hel kamp i undertal, på næste lørdag har de en meget vigtig bundkamp i Dijon, inden det så gælder semifinalen i Coupe de la Ligue. Derfor bør Monaco komme med nærmest lutter reserver i denne kamp, og i forvejen skal forskellen på de to hold ikke være voldsom stor. Meget fin værdi på X2 hér.

Metz taber ikke kampen
Frankrig - Coupe de France, klokken 21:00
Odds 1,93 er fundet hos Bet365

WIMBLEDON - FLEETWOOD
Det ser svært ud for Wimbledon i bunden af League One, men de har dog været i klar fremgang, siden Neil Ardley stoppede som manager. I de otte kampe under Wally Downes har man kun tabt til topholdene Barnsley, Charlton og Portsmouth, og her gælder det et Fleetwood-hold, som længe har været i elendig form på fremmed græs. Sølle tre gange har de scoret i de seneste otte udekampe, som alle er endt uden sejr, og oven i har de her vigtige Lewie Coyle i karantæne. For to uger siden vandt Wimbledon i Fleetwood, så gå efter 1-tallet.

Wimbledon vinder kampen
England - League One, klokken 20:45
Odds 2,55 er fundet hos Unibet