Europa League-lækkerier på menuen

Apollon - PSV
Alt er mere eller mindre afgjort i denne kamp, men derfor skal man ikke forvente sig en målfest i returkampen. Det handler primært om for PSV ikke at få et tidligt mål imod, som kan åbne opgøret en smule, hvorfor man få forvente, at de ikke kommer buldrende ud i denne udekamp. Apollon Limassol skabte ikke meget i den første kamp, så selv om som sådan skal frem, er det spørgsmålet, hvor meget de kan true PSV-målet. Oveni er det ret varmt med op mod 30 grader ved kampstart, hvorfor det ikke virker ret sandsynligt, at vi får mange mål.

Under 3,5 mål i kampen
UEFA - Europa League-kvalifikation, klokken 19:00
Oddset 1,53 er fundet hos Bwin

AIK  - Celtic
Efter 2-0 i den første, er AIK tvunget frem i denne returkamp for at skabe sensationen, og det bør give en åben kamp. Celtic viste ikke imponerende forsvarsspil i de to kampe mod Cluj, og hvor det for AIK i den første kamp primært handlede om at få et brugbart resultat med til returkampen, er situationen og dermed indgangen til kampen også en anden. Hvis svenskerne kommer frem, åbner de samtidlg for de giftige Celtic-omstillinger - og begge holdets to første kampe i Europa på Friends Arena er da også endt med, at begge hold har fået scoret.

Begge hold scorer i kampen
UEFA - Europa League-kvalifikation, klokken 19:00
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365

Guimaraes - Steaua Bukarest
Den gamle rumænske storklub Steaua Bukarest er i kaos for tiden, men man har dog stadig leveret glimrende i Europa. Man slov tjekkiske Mlada Boleslav ud i sidste runde og var det bedste hold i den første kamp i Rumænien mod Guimaraes, hvorfor det ikke giver meget mening, at de er så undertippede i denne kamp. Guimaraes er heller ikke selv kommet godt fra land i den hjemlige liga men blot to gange uafgjort mod Famalicao og Boavista, og oveni kan denne kamp gå i stå med et kvarter igen, hvis der stadig ikke er scoret. Gå efter X2.

Steaua Bukarest får point i kampen
UEFA - Europa League-kvalifikation, klokken 21:00
Oddset 2,40 er fundet hos Betfair Sportsbook