Esbjerg med kurs mod medaljer

 

Esbjerg - OB
Som de to hold hidtil har spillet i Slutspillet er det svært at se, hvorfor Esbjerg skal være undertippede i denne kamp. De har spillet frisk til og vandt senest fuldt fortjent over Brøndby, og virker meget afklarede både offensivt og defensivt i hvad de vil. OB derimod har ikke ramt topniveauet indtil videre og var senest ret heldige med at få point mod FC Nordsjælland. Ovenikøbet har Esbjerg set meget stærke ud hjemme, hvor eneste pointtab i de seneste seks kampe har været mod FC Midtjylland, og Esbjerg vandt også det tilsvarende opgør i Grundspillet.

Esbjerg får point i kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Odds 1,72 er fundet hos Bet365

Watford - Southampton
Overraskende højt odds på mange mål i denne kamp. Southampton presser højt under Ralph Hassenhüttl, og det har givet ret mange målrige kampe under ham. Hele 12 af de 18 kampe med ham ved roret har kastet mindst tre mål af sig, og man har endnu ikke spillet en målløs kamp under ham. Watford skal gå efter at vinde, hvis de vil nå den syvendeplads, der giver europæisk spil, og syv af deres otte seneste kampe i alle turneringer er da også endt med mindst tre mål. Selv om Watford mangler angriberen Troy Deeney, lugter denne kamp af mange mål.

Over 2,5 mål i kampen
England - Premier League, klokken 20:45
Odds 1,87 er fundet hos NordicBet

Niort - Gazelec Ajaccio
Opgør mellem to hold, for hvem det kun handler om at undgå nedrykning og i det spil er ét point fint. I forvejen er det en kamp mellem to hold, der har det svært for tiden. Niort er uden sejr i forårets 14 kampe og har blot scoret syv gange i år, men til gengæld spillet uafgjort i fem af årets syv hjemmekampe. Gazelec Ajaccio kommer til Niort med to nederlag på stribe og har blot vundet to af de seneste 12 kampe - med andre ord en kamp mellem to hold blottet for selvtilld, som lever med uafgjort. Det bør og skal være et velbetalt kryds i denne kamp.

Kampen ender uafgjort
Frankrig - Ligue 2, klokken 20:00
Odds 3,10 er fundet hos Bet365