Engelske langgabere venter i dag

Manchester City - Rotherham
England FA Cup, klokken 15:00
Under 4,5 mål i kampen

De forsvarende engelske mestre er inde i et stramt program for tiden, og derfor giver det mening at anbefale få scoringer i denne kamp. Manchester City spillede torsdag aften en meget hård kamp mod Liverpool, og skal allerede spille igen onsdag aften i den første Carabao Cup-semifinale. Derfor må man forvente en del rotationer i startopstillingen til dette opgør. Rotherham roder rundt i bunden af den næstbedste række, men burde kunne holde skansen nogenlunde. Dog bliver det svært at se dem score mod Citys reserver.

Odds 1,61 er fundet hos Unibet

Baltimore Ravens - Los Angeles Chargers
USA NFL-slutspil, klokken 19:05
Los Angeles taber med maksimalt tre point

Det ligner en usædvanlig tæt kamp mellem Baltimore Ravens og Los Angeles Chargers, hvor værterne er gjort til lidt for store favoritter. Godt nok vandt Baltimore det indbyrdes opgør tidligere på sæsonen, men gæsterne har blandt andet deres stjerne Melvin Gordon til rådighed igen, og har muligvis den bredeste trup i hele NFL. Los Angeles får en masse at se til, når de skal dæmme op for førsteårs-quarterbacken Lamar Jackson, men presset er også dét større, så det kan udløse flere fejl. Omvendt har Los Angeles en masse rutine, der kan gøre forskellen her.

Odds 1,83 er fundet hos Bet365 (asian +3)

Newport County - Leicester
England FA Cup, klokken17:30
Under 2,5 mål i kampen

Et frækt langskud fra den engelske FA Cup, hvor det sagtens kan ende med få scoringer. Der er på papiret enorm niveauforskel, men det er bare ikke Leicesters cocktail, når de selv skal skabe fodboldkampene. Det så man blandt andet mod Cardiff, hvor man tabte, men vandt mod Everton, da man overlod initiativet til Everton. Kampen bliver spillet på en tung og langhåret bane, som indbyder til en masse duelspil, der ikke just giver mange chancer. Så selvom Newport County ikke er noget stort hold, så skal det prøves til prisen, der er ganske fornuftig.

Odds 2,65 er fundet hos Unibet