Engelske fiduser på en stormfuld aften

Chelsea - Southampton
England Premier League, klokken 20:45
Over 2,5 mål i kampen

Det kan godt være, at oddset er derefter, men det er svært at se, hvorfor der ikke skal falde en masse mål på Stamford Brigde i aften. Southampton spiller meget åbent under Ralp Hasenhüttl, og det koster meget i den modsatte ende, hvor modstanderne får meget plads. Det bør et kvalitetsmandskab som Chelsea udnytte til at komme på tavlen et par gange. Selvom Chelseas offensiv ikke har superskarp på det seneste, så er det bare andre forudsætninger for dette opgør, så spil på at vi får en del scoringer i dette opgør.

Odds 1,81 hos NordicBet

Wolverhampton - Crystal Palace
England Premier League, klokken 20:45
Wolverhampton vinder kampen

Oprykkerne Wolverhampton leverede en fremragende afslutning på 2018, da de vandt med 3-1 over Tottenham på Wembley. Holdets anden halvleg var fremragende, hvor man til tider udspillede mesterskabsaspiranterne, og det bør give vind i sejlene, når man tager imod Crystal Palace. Gæsterne kom ned på jorden igen, da man hjemme tabte til Chelsea, hvor man ikke klarede et eneste skud inderfor målrammen. Crystal Palace kommer til at leve på omstillinger, men det er højst sandynligt ikke nok til at skulle indkassere et nyt nederlag.

Odds 1,95 hos Bet365

Huddersfield - Burnley
England Premier League, klokken 20:45
0-0 efter første halvleg

Meget vigtig kamp på den engelske syskyst, hvor vi meget vel kan få en stille start på første halvleg i bundbraget mellem Huddersfield og Burnley. Selvom der har været mål i deres seneste kampe, så har det mest været fordi, man har mødt kvalitetsmodstandere. Huddersfield er ikke glade for at score på hjemmebane i første halvleg, hvor det er blevet til tre scoringer, og det samme gælder Burnley på udebane, som også kun har scoret tre gange i første halvleg. Der er meget på spil, og så har opgørene tendenser til at være målfattige.

Odds 2,48 hos Unibet