Det skal du spille på i playoff-finalen

Aston Villa - Derby
Der er enormt meget på spil for begge hold i denne kamp, og derfor ender de meget ofte låste og målfattige. Vi skal tilbage til 2012 for at finde den seneste playoff-finale med mere end to mål, og selv om begge disse hold som udgangspunkt har en offensiv spillestil, vil der givet vis blive spillet med mindre risiko end normalt i denne kamp. Aston Villa har oveni set bedre ud defensivt under Dean Smith, og godt nok har Derby karantæne til forsvareren Scott Malone, men modsat er vicetopscorer Martyn Waghorn meget tvivlsom. Gå efter få mål.

Under 2,5 mål i kampen
England - The Championship playoff, klokken 16:00
Oddset 1,83 er fundet hos Unibet

Union Berlin - VfB Stuttgart
Den første kamp mellem de to hold var overraskende åben, og det kan returkampen også sagtens blive. Stuttgart skal op og score for at beholde pladsen i Bundesligaen, og får Union scoret blot én gang, skal de score mindst to mål. Derfor er gæsterne nødt til at komme relativt offensivt ud til kampen, og Union er i forvejen ikke et hold, som har sin ekspertise i at spille et resultat hjem. Oveni må værterne undvære anfører Christopher Trimmel på grund af karantæne, og det skal være en klar defensiv svækkelse. Derfor spilles her på mindst tre scoringer.

Over 2,5 mål i kampen
Tyskland - Bundesliga playoff, klokken 20:30
Oddset 1,87 er fundet hos Betfair Sportsbook

Hammarby - Norrköping 
Hammarby er i hver eneste hjemmekamp kommet blæsende ud fra start og indtil videre med succes. De er det bedste hold i første halvleg i Allsvenskan og ni af de 12 mål på hjemmebane er scoret i de første 45 minutter. Skal man hænge på i toppen, skal denne kamp vindes, så Hammarby bør komme ud som de plejer. Norrköping har skuffet en smule i denne sæson efter sidste sæsons bronzemedaljer og specielt defensivt har man givet for meget væk. Det er et minus, at Hammarby har Nikola Djurdjic i karantæne, men oddset virker stadig lidt for højt.

Hammarby fører efter første halvleg
Sverige - Allsvenskan, klokken 19:00
Oddset 2,70 er fundet hos Unibet