Det skal du spille på i nedrykningskampene

BRABRAND - VANLØSE
Der bør være stor forskel på motivation og klasse i denne kamp. Brabrand kæmper stadig med om oprykning, og derfor er kampen af stor betydning for dem. Oprykker Vanløse kom overraskende med i oprykningsspillet, men nu virker deres grænse til at være nået. De har ét point i fem kampe siden det gik i gang, og oveni både Nicolai Johansen og Mark Christoffersen i karantæne og i forvejen er en lang budtur på en hverdag næppe nogen optimal opladning for Vanløse-holdet. Alt andet end en Brabrand-sejr vil være en stor overraskelse.

Brabrand vinder kampen
Danmark -  2. division oprykningsspil, klokken 19:00
Oddset 1,60 er fundet hos Unibet

KJELLERUP - VEJGAARD
Der er næppe nogen tvivl om, at Kjellerup ender med at rykke ud, men modsat Marienlyst virker de ikke til at have givet op endnu. I de to hjemmekampe i nedrykningsspillet har de tabt knebent til topholdet Slagelse og fået point mod Odder, og her gælder det oprykker Vejgaard. De har gjort det flot i denne sæson, men det er en relativt lang udebanetur på en hverdag for et amatørhold, og Vejgaard har i nedrykningsspillet kun slået Marienlyst, og det var endda en kneben sejr, hvor man ikke var overbevisende. Så stor er styrkeforskellen ikke på de to hold. Prøv 1X.

Kjellerup får point i kampen
Danmark -  2. division nedrykningsspil, klokken 19:00
Oddset 2,20 er fundet hos Unibet

MARIENLYST - TARUP-PAARUP
Marienlyst er reelt set allerede rykket ud, og i de seneste tre kampe har de nærmest lignet et hold i opløsning. De har tabt samtlige kampe i nedrykningsspillet uden at score og defensivt har man også være elenidge med 14 mål imod alene i de tre seneste kampe, og skal her op imod et TPI-hold, som kæmper for overlevelse i rækken. De er dog i god form med tre sejre i træk uden mål imod, og selv om det er et lokalopgør og Mads Bertelsen har karantæne for gæsterne, ligner det stadig en klar udesejr - formentlig med mere end ét mål.

Tarup-Paarup vinder med mere end ét mål
Danmark -  2. division nedrykningsspil, klokken 19:00
Oddset 2,38 er fundet hos Unibet