Det skal du spille på i landskampen

MAKEDONIEN - LETLAND
Det er to hold på vej i hver sin retning, der mødes her. Letland er i dyb krise, og selv om man var i laveste gruppe i Nations League, vandt man ikke en eneste kamp og formåede end ikke at score en eneste gang i to kampe mod Andorra. Makedonien derimod leverede en rigtig flot Nations League, hvor man endte med at rykke op efter blandt andet at have vundet alle tre hjemmekampe. Udover Ivan Trichkovski kommer makedonerne i stærkeste opstilling, og selv om oddset efterhånden er rettet en del ind, er det svært at se andet end hjemmesejren.

Makedonien vinder kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 1,42 er fundet hos NordicBet

ISRAEL - SLOVENIEN
Slovenien har en af verdens bedste målmænd i Jan Oblak, men ellers har man ikke meget kvalitet at byde ind med. De leverede en elendig Nations League og rykkede ud af gruppen uden at vinde en kamp, og derfor er det svært at se, at Israel ikke skal være større favoritter. Værterne har et spændende hold, hvor Salzburg-bomberen Munas Dabbur er et af de mest iøjnefaldende navne, og de vandt begge hjemmekampe i Nations League-gruppen. Måske trænerskiftet kan give Slovenien ny energi, men værdien virker klart til at være på Israel.

Israel vinder kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 2,30 er fundet hos Bethard

KOSOVO - DANMARK
Kosovo har gjort store fremskridt i de senere år, og det kulminerede med oprykning i Nations League. Danmarks styrke er velkendt, men alligevel virker der til at være et godt spil på, at begge hold scorer. I og med, at det er en venskabskamp, kommer Danmark helt sikkert til at eksperimentere mere end i en betydningsfuld kamp, og selv om Danmark lukker få mål ind generelt, kunne man godt forestille sig, at man spillede med knap så lav risiko, som man plejer. Oddset virker derfor en anelse for højt på, at begge hold får scoret i kampen.

Begge hold scorer i kampen
Fodbold - venskabskamp, klokken 19:00
Oddset 2,60 er fundet hos Danske Spil