Denne FCK-spiller får scoret i aften


Manchester City - Chelsea

Manchester City skal ud og jage tre point, selv om modstanderen er Chelsea, og det bør åbne for mål i begge ender af banen. I de seneste otte Premier League-kampe på Etihad Stadium, har Manchester City kun holdt Wolverhampton fra at score, og her fik oprykkerne rødt kort efter et kvarter. Chelsea har en stærk offensiv, der ikke er blevet dårligere af, at Gonzalo Higuain er kommet til klubben, og i hvert fald på dødbolde kan man sagtens se Chelsea kunne true Manchester City. Ganske fin betaling på, at begge hold scorer i denne kamp.

Begge hold scorer i kampen
England Premier League, klokken 17:00
Odds 1,80 er fundet hos Bwin


Sassuolo - Juventus

I lang tid var Juventus nærmest umulige at bryde ned, men sådan har det ikke været på det seneste. Kun i én af de foregående fem kampe har man holdt modstanderen fra at score - hjemme mod bundproppen Chievo - og mod Parma var det tydeligt at se, at man manglede Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci og Andrea Barzagli defensivt. Af samme grund virker det som et fornuftigt odds på, at begge hold scorer. Sassuolo er et hold med en rimelig offensiv spillestil og de har da også scoret i fire af fem indbyrdes møder på hjemmebane mod Juventus.

Begge hold scorer i kampen
Italien Serie A, klokken 18:00
Odds 1,90 er fundet hos Betfair Sportsbook


FC København - OB

Det virker som en frisk betaling på, at Jonas Wind scorer i aften. Med skader til Dame N’Doye og Viktor Fischer, er han pludselig blevet førstevalg i FC Københavns angreb og dermed manden, som der skal sigtes efter på indlæg. I forvejen har han vist sig relativt målfarlig med tre mål i blot seks kampe i efteråret, og heraf var et par af dem endda som indskifter. Oveni må det forventes, at han spiller fuld tid med de alternativer, som FC København har offensivt, så selv om der kan være lidt nerver på i en forårspremiere, er oddset for højt på Wind-scoring.

Jonas Wind scorer i kampen
Danmark Superliga, klokken 18:00
Odds 3,00 er fundet hos NordicBet

Ændringer i de angivne odds kan forekomme