Danskerne får det svært i aften

Sheffield United - Middlesbrough 
England Championship, klokken 20:45
Middlesbrough får point i kampen

Middlesbrough er under Tony Pulis en meget velorganiseret enhed, der har det bedst med at overlade initiativet til modstanderen. Derfor er det ikke tilfældigt, at de har været bedst på udebane i denne sæson, og de skal da også have fine chancer for point i denne kamp. Sheffield United har gjort det fint i denne sæson, men det må være noget af et knæk for dem at smide 3-0 med under 10 minutter igen mod Aston Villa, og så har man haft visse problemer mod de gode hold, i og med man hjemme har tabt til både West Bromwich og Leeds. Gå efter X2.

Odds 1,90 hos Bethard

Ajax - Real Madrid 
Champions League, klokken 21:00
Real Madrid vinder kampen

Det er to hold på vej i hver sin retning, som her mødes. Real Madrid er i den grad ved at finde storformen, hvilket uafgjort ude mod Barcelona og sejr hos lokalrivalerne fra Atletico Madrid tydeligt understreger. Og der er ingen turnering, hvor Real Madrid plejer at levere varen som Champions League. Ajax var fremragende i efteråret, men på det seneste er man faldet markant i niveau med nederlaget til Heracles som lavpunktet her i weekenden. Selvfølgelig har de fordelen af hjemmebane, men ellers peger langt det meste i retning af udesejren.

Odds 1,91 hos Betfair Sportsbook

Tottenham - Dortmund
Champions League, klokken 21:00
Tottenham vinder kampen

Det er et overraskende pænt odds man får på, at Tottenham vinder denne kamp. Godt nok er de uden Harry Kane og Dele Alli, men har stadig hentet sejrene i de seneste uger og skal her op imod et Dortmund-hold, som er mindst lige så svækkede på skadesfronten. Gæsterne er uden anfører Marco Reus samt de skadede Julian Weigl, Lukasz Piszczek og Paco Alcacer og i forvejen viste Dortmund ikke noget prangende niveau i den eneste svære udekamp i årets Champions League eller i den seneste ligakamp mod Hoffenheim for den sags skyld.

Odds 2,15 hos Unibet