Danskerklub kan drille favoritterne

Ergotelis - Asteras Tripolis
Vi er nået til pokalkvartfinalerne i Grækenland, hvor der er returkampe. Derfor lever Asteras fint med uafgjort eller sågar et smalt nederlag, blot man får scoret, og det er interessant i forhold til denne kamp. Ergotelis er fra den næstbedste række, men de er et ganske fint hjemmehold og sendte da også OFI Kreta fra den bedste række ud i sidste runde. Asteras har været elendige siden nytår, hvor fire af fem kampe i ligaen er tabt - kun mod den absolutte bundprop er det blevet til point. Derfor bør Ergotelis have bedre chancer hér end oddsene viser.

Ergotelis taber ikke kampen
Grækenland - Pokal, klokken 16:00
Oddset 1,72 er fundet hos Bet365 (asian +0,5)

Lazio - Empoli
Lazio er inde i et voldsomt hårdt program for tiden. Torsdag var man ude i 120 minutter mod Inter i pokalen, inden man så mandag kæmpede sejren hjem i Frosinone i en kamp, hvor der fra Lazio-lejren bagefter blev klaget over tunge ben. Derfor passer det dem næppe specielt godt at skulle spille igen allerede i dag. Sikkert er det, at Marco Parolo er udenfor med karantæne. Empoli med danske Jacob Rasmussen på holdet spillede faktisk en god kamp mod Chievo senest og var lidt uheldige med ikke at vinde. De har godt nok været dårlige defensivt, men bør kunne udnytte de tunge ben hos værterne.

Empoli taber med maksimalt ét mål
Italien - Serie A, klokken 20:30
Oddset 1,86 er fundet hos NordicBet

Rodez - Chambly
Der er en meget tæt kamp i toppen om hvem der tager de to direkte oprykningspladser, hvor disse to hold sammen med Le Mans formentlig skal fordele de tre pladser. Af samme grund har kampen meget stor betydning, og da begge hold er meget stærke defensivt, kan det hurtigt blive en kamp mellem to hold, der ikke tager de vilde chancer. Dertil kommer, at begge hold lever ganske fint med uafgjort og at begge holds kampe sæsonen igennem har været meget tætte. Det er langt fra noget sikkert spil, men til oddset giver det mening at prøve krydset.

Kampen ender uafgjort
Frankrig - National 1, klokken 20:30
Oddset 3,10 er fundet hos Betfair Sportsbook