Danske lækkerier starter weekenden

 

Helsingør - Holbæk
Det er meget svært at se denne kamp ikke blive underholdende. Helsingør er rækkens klart bedste hold, og hjemme på den nye kunstgræsbane har de været meget stærke med ni mål i to kampe. De møder her et hold, som også er rigtigt gode på bolden og kommer med et offensivt udtryk. Det viste de mod FA 2000 søndag, men modsat var det også et mindre mirakel, at de holdt modstanderen fra at score. Man har snittet næsten tre mål i snit per kamp og på det hurtige underlag vil det overraske meget, hvis vi ikke får mindst tre mål at se.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - 2. division pulje 1, klokken 19:00
Oddset 1,46 er fundet hos Danske Spil

Hvidovre - Skive
Ligner det mål i Helsingør, er det bestemt ikke tilfældet i Hvidovre. Der er tale en om kamp mellem to af de hold, som kommer til at spille med om nedrykning, hvilket i sig selv kan gøre kampen nervøs, og dertil kommer, at begge hold har forcen i den defensive del af spillet og ikke er ret højtscorende. Specielt Skive er en svær størrelse at spille imod og fem af deres første syv kampe er da også endt med maksimalt to mål. Tager vi kampen mod bundproppen Roskilde væk, har Hvidovre blot scoret fire gange i de andre seks kampe. Gå efter få mål.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - NordicBet LIGA, klokken 20:45
Oddset 1,87 er fundet hos Betfair Sportsbook

Næsby - Dalum
Lokalopgør i Odense med en forkert favorit. Næsby har indtil videre været en skuffelse med blot ét point, og oprykkerne er blevet straffet hårdt for en ellers offensiv spillestil. Det så man senest mod AB, hvor man havde bolden meget, men hvor man igen bliver straffet hårdt af modstanderen. Dalum leverede en svag præstation i Thisted, men de har gjort det godt mod de mindre hold, hvor man har vundet klart mod de to hold, der ligger under dem i tabellen. Det passer også Dalum fint at kunne spille på omstillinger, så der skal være fin værdi på 2-tallet.

Dalum vinder kampen
Danmark 2. division pulje 2, klokken 18:00
Oddset 2,60 er fundet hos Bet365