Dansk satsning giver mange mål

Tyskland - Serbien
Tyskerne kom planmæssigt fra start mod Danmark, og selv om deres mål kom enten via omstillinger eller danske fejl, så er det stadig et klassehold. Netop evnen til at udnytte andres fejl kan blive afgørende hér, for Serbien er piskede til at gå efter sejren, og da deres forsvar ikke imponerede mod Østrig kan man snildt se dem blive kørt over af den tyske kontra-maskine. De har godt nok selv offensiv kvalitet med primært Luka Jovic, men de var ineffektive mod Østrig, og tyskerne gav ikke meget væk mod Danmark. Derfor ligner det et ret oplagt 1-tal.

Tyskland vinder kampen
UEFA - U21 EM-slutrunde, klokken 21:00
Oddset 1,55 er fundet hos Bet365

Danmark - Østrig
Det er godt nok svært at se, at denne kamp ikke bliver chancerig. Danmark vil gerne presse højt, men i hvert fald mod tyskerne blev man straffet hårdt i omstillingerne, når man ikke selv forærede målene væk, og den danske defensiv savner tydeligt Joachim Andersen. Østrig holdt godt nok Serbien fra at score, men det var mere held end forstand i en meget chancerig, og begge hold skal reelt set gå efter at vinde denne kamp, hvis de vil videre til semifinalen i og med kun gruppevinderen er sikkert videre. Alt for højt odds på, at vi får mindst tre mål hér.

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - U21 EM-slutrunde, klokken 18:30
Oddset 1,91 er fundet hos Unibet

Thailand - Chile
Thailand er virkelig dårlige, men de skal dog have en fair chance for et godt resultat her. Chile er bestemt heller ikke noget stort hold, og lever primært på at have en af slutrundens bedste målmænd. Det kan de bare ikke bruge til alverden i en kamp, hvor offensiven skal bære Chile igennem kampen, og den har mildest talt ikke set skræmmende ud indtil nu. Ved det sidste VM vandt Thailand faktisk en enkelt af kampene, og det asiatiske mandskab virker til at være blevet undervurderede efter nedsablingen mod USA. Derfor prøves her et spil på Thailand.

Thailand taber med maksimalt ét mål
FIFA - VM for kvinder, klokken 21:00
Oddset 2,70 er fundet hos Unibet (asian +1,5)