Cristiano Ronaldo trækker i håndbremsen

 

Athletic Bilbao - Espanyol
Det bør ligge et fint spil på hjemmesejren. Athletic har set klart bedre ud, siden man fik Giazka Garitano som ny træner. Specielt hjemme er man godt kørende med sølle ét mål lukket ind i de seneste seks kampe, som da også har kastet fire sejre af sig - og i den uafgjorte kamp mod Barcelona holdt man dem nede på nærmest ingen chancer. Man kan stille med samme hold som i de seneste kampe. Espanyol har været elendige på udebane længe og har oveni topscorer Borja Iglesias samt Sergi Darder i karantæne. Oddset er godkendt på 1-tallet.

Athletic Bilbao vinder kampen
Spanien - Primera Division, klokken 21:00
Oddset 1,90 er fundet hos Bwin

Juventus - Udinese
Med sejren i Napoli har Juventus reelt set sikret mesterskabet, og derfor handler alt nu om at vende 0-2 til samlet sejr mod Atletico Madrid. I det billede er denne kamp blot en sten i skoen, så det vil overraske meget, hvis Juventus spiller sig specielt meget ud her og vær ikke overrasket, hvis eksempelvis Cristiano Ronaldo ikke spiller fuld tid. Udinese har ikke scoret på udebane i fem kampe på stribe, så det frister med et spil på få mål - gæsterne har Rolando Mandragora i karantæne, mens Juventus er uden Miralem Pjanic og Joao Cancelo.

Under 2,5 mål i kampen
Italien - Serie A, klokken 20:30
Oddset 2,10 er fundet hos Bet365

Lincoln - Yeovil
Topholdet Lincoln kan tage et stort skridt i retning af oprykning med sejr hér. En ting bør være sikkert - de kommer blæsende ud fra start. Af samme grund plejer deres hjemmekampe at være ret åbne, og hele 82 procent af dem er da også endt med, at begge hold har scoret. Yeovil hører til i bunden af rækken, men de kommer til kampen med masser af selvtillid efter to sejre i træk og kan komme med samme hold, som gjorde det så fint i de to kampe. Derfor virker oddset i den friske afdeling på, at begge hold får scoret på Sincil Bank i aften.

Begge hold scorer i kampen
England - League Two, klokken 20:45
Oddset 2,10 er fundet hos Bwin