Cristiano Ronaldo sparer på kræfterne

Juventus - Chievo
Det suveræne tophold mod bundholdet burde ende med en storsejr til topholdet, men sådan går det næppe. Juventus har ret bemærkelsesværdigt kun vundet én kamp med mere end to mål og den faldt på udebane. Tendensen er derfor meget klar - de gør, hvad der kræves af dem og ikke ret meget mere. Oven i var de i Saudi Arabien onsdag og spille Super Cup, hvilket heller ikke taler for Juventus. Chievo har set klart bedre ud i de seneste uger og fik blandt andet uafgjort i Napoli, så det er svært at se, at der ikke skal være værdi på gæsterne.

Chievo taber med maskimalt to mål
Italien Serie A, klokken 20:30
Oddset 1,80 er fundet hos Unibet (asian +2,5)


Eibar - Espanyol

Trods status af bundhold, har Eibar en ret offensiv spillestil - ikke mindst hjemme på Estadio Municipal de Ipurúa, hvor man har scoret i ni af sæsonens første 10 kampe. Formen er godt nok ikke den bedste, men senest ude mod Barcelona kom man frem til overraskende meget og spillede en ganske fin kamp. Espanyol er gået i stå efter en flot start på sæsonen, men de spillede dog en svært underholdede kamp senest mod Sociedad og seks af holdets 10 udekampe er da også endt med, at begge hold har scoret. Så fint odds på, at det sker igen i aften.

Begge hold scorer i kampen
Spanien - Primera Division, klokken 21:00
Oddset 1,95 er fundet hos Bwin


Australien - Usbekistan

Australien har på ingen måde imponeret i Asian Cup. De tabte åbningskampen mod Jordan og var meget tæt på at smide point til Syrien, og derfor er det svært at se, hvorfor de skal være så store favoritter hér. Vigtige Mile Jedinak er stoppet på landsholdet efter VM, mens Aaron Mooy er skadet, og specielt tabet af førstnævnte er til at få øje på. Usbekistan er et hold på vej frem og var langt henad vejen bedst i kampen mod turneringsfavoritten Japan og har leveret et positivt indtryk samlet set. Derfor glimrende værdi på X2 i denne kamp.

Usbekistan taber ikke kampen
Asian Cup, klokken 15:00
Oddset 2,25 er fundet hos Bet365