Bundholdet kan overraske i aften

Gremio - Juventude
Alt er afgjort i denne kvartfinale i de lokale mesterskaber i Rio Grande do Sul, som går under navnet Gaucho. Gremio har været aldeles suveræne indtil videre. I grundspillet lukkede de mageløse ét mål ind i 11 kampe, og i den første kvartfinale ude mod Juventude vandt man 6-0. Derfor er denne kamp noget, der blot skal overstås, specielt fordi Gremio også er med i Copa Libertadores, og det kommer næppe til at blive lig med mange mål. For Juventude handler det udelukkende om at begrænse skaden, så mon ikke de kommer defensivt ud.

Under 3,5 mål i kampen
Brasilien Gaucho, kl. 01:00 (nat til fredag)
Oddset 1,61 er fundet hos Bet365

Slaven Koprivnica - Rudes
Bundopgør i Kroatien med en for stor favorit. Rudes har været meget ringe i denne sæson, men de fik dog sæsonens første sejr forleden over Inter Zapresic og har i det hele taget set bedre ud i den seneste måneds tid end tidligere. Slaven ligger tredjesidst og har meget svært ved at afgøre fodboldkampe. Sølle tre gange har de vundet i hele sæsonen, og faktisk er de to første indbyrdes opgør mellem de to i denne sæson endt uden vinder. Slaven er selvfølgelig favoritter, men værdien er klart på, at Rudes enten får point eller taber med ét mål.

Rudes taber med maksimalt ét mål
Kroatien - 1. HNL, klokken 18:00
Oddset 2,00 er fundet hos NordicBet

El Jadida - Wydad Casablanca
Overraskende pænt odds på sejr til det suveræne tophold Wydad. Efter en lidt vaklende start, har de været fuldstædigt suveræne de seneste måneder med 12 sejre i de seneste 14 kampe, og siden starten af februar har man kun smidt point i én udekamp, og det mod rækkens nummer to fra Ittihad Tanger. De bruger godt nok også kræfter på den afrikanske Champions League, men indtil videre har det ikke kunne ses på resultaterne og man har haft 12 dages pause siden sidste kamp. El Jadida hører til i den tunge ende af rækken, så ligner et fint 2-tal.

Wydad Casablanca vinder kampen
Marokko - Botola Pro, klokken 18:00
Oddset 2,05 er fundet hos Unibet