Brøndby får problemer: ’Det er urovækkende’

 

Cheftræner Niels Frederiksen har fået en start med både surt og sødt i Brøndby, og desværre for Frederiksen og Brøndby-mandskabet kan der vente mere af det sure i nær fremtid.

Ifølge eksperterne i B.T.s podcast Bettingklubben får Brøndby det svært, når AaB søndag kommer på besøg på Brøndby Station.

B.T.s spilekspert, Steffen Dam, anbefaler derfor AaB til ikke at tabe på Vestegnen til odds 1,86, fordi han spår nordjyderne gode muligheder for at spænde ben for Brøndby-mandskabet, der torsdag aften spiller returopgør i Portugal mod Braga i kvalifikationen til Europa League.

Og netop ’ekstraopgaven’ i Europa kan give træthed hos de blågule, mener Steffen Dam.

»Det er ikke den bedste optakt til kampen mod AaB,« siger Steffen Dam og fortsætter:

»Generelt har Brøndby haft gode udtryk i deres hjemmekampe, men det manglede senest mod Horsens (som vandt 2-1 på Brøndby Stadion, red.). Det er urovækkende, at Brøndby efter den hårde europæiske kamp mod Lechia leverede sådan en dårlig indsats.«

»Jeg er med på, at Brøndby så vinder i Hobro, men det var heller ikke den vildeste præstation dér. Men de har noget individuel klasse og scorede et fantastisk første mål til 1-0 i den kamp.«

Steffen Dam argumenterer desuden med, at Brøndbys faste midterforsvarer, Hjörtur Hermannsson, er i karantæne, og at både Simon Tibbling og Mikael Uhre sidder udenfor med skader.

»Det tynder lidt ud på de offensive pladser, fordi de i forvejen ikke har mange kantspillere fra tiden under Alexander Zorniger, hvor man ikke spillede med de spillertyper på kanten, som man gør nu. Hany Mukhtar er næppe heller med. Så det bliver måske noget Jesper Lindstrøm sammen med Simon Hedlund, men det er en svækkelse i forhold til at have en frisk Tibbling med.«

Brøndby har dog Kamil Wilczek i front. Angriberen har indtil videre scoret seks mål i Superligaen i denne sæson og er brandvarm, og det er en af grundene til, at Steffen Dam holder sin indsats nede på 100 kroner.

Bettingklubbens anden ekspert, Nicolai Baldorf, er lige som Steffen Dam bekymret på Brøndbys vegne.

Du kan høre eksperternes overvejelser i podcasten sammen med deres øvrige anbefalinger, der blandt andet involverer et par spiltip fra Premier League.