Brandvarme fiduser i kulden

 

Avtomobilist - Severstal Cherepovets
Sæsonpremiere i KHL med en meget stor favorit. Avtomobilist var i sidste sæson et af de bedste hold i grundspillet, og holdet i denne sæson ser ikke dårligere ud. Blandt andet har man fået legenden Pavel Datsyuk til - selv om han er blevet 41 år, er han stadig en klassespiller på dette niveau. Severstal var ikke i nærheden af slutspillet i sidste sæson og forventes heller ikke at komme med i det fine selskab denne gang. Oveni venter der en meget lang udebanetur for gæsterne, og Avtomobilist vandt da også begge kampe i sidste sæson klart.

Avtomobilist vinder med mere end ét mål
Ishockey - KHL, klokken 16:00
Oddset 1,70 er fundet hos Bwin

Dynamo Moskva - Torpedo Novgorod
Der bør ligge et fint spil på, at Dynamo Moskva vinder denne premierekamp. De har godt nok mistet et par profiler, men de har også fået kvalitet ind og vurderes mindst lige så stærke som i sidste sæson. Torpedo Novgorod har ikke imponeret i de sidste testkampe, hvor man har tabt fire af de fem seneste kampe og dertil kommer, at man i sidste sæson havde det svært i de indbyrdes opgør mod Dynamo Moskva. Man tabte tre af de fire kampe i ordinær tid til netop Dynamo Moskva, og derfor virker oddset til den friske side på, at hjemmeholdet vinder.

Dynamo Moskva vinder kampen
Ishockey - KHL, klokken 18:30
Oddset 2,10 er fundet hos Bet365

Paris FC - Chambly
Oprykker Chambly har i den grad vist, hvad opskriften på overlevelse er for dem, De er ekstremt stærke defensivt og har endnu ikke lukket mål ind endnu - modsat skaber de ikke meget selv, og derfor er samtlige seks kampe med holdet da også endt med maksimalt én scoring. Paris FC kan slet ikke finde niveauet fra sidste sæson og ligger i bunden af tabellen - normalt er de et hold, der også har forcen i det defensive og dertil kommer, at de er helt uden selvtillid og det oveni er et lokalopgør, hvilket også bør gøre det mere intenst og duelpræget. Gå efter få mål.

Under 1,5 mål i kampen
Frankrig - Ligue 2, klokken 19:00
Oddset 2,25 er fundet hos Bet365