Bookmakerne enige: Disse hold kommer i slutspillet

Der er flere kampe i kampen i årets Superliga, og en af de mere interessante nu og her er, hvilke fire hold, der følger med FC København og FC Midtjylland i slutspillet.

Bookmakerne tager det for næsten givet, at Brøndby også kommer med, men derfra er det ret åbent om de sidste tre pladser. Lidt overraskende er OB helt nede i odds 1,55 hos Danske Spil på at gå i slutspillet - og det endda selv om lige nu er uden for det fine selskab og starter ud med en svær kamp i Parken mod FC København.

»Jacob Michelsen fik efter en dårlig start på sæsonen for alvor styr på OB, og de hentede fire sejre ud af de sidste seks kampe, men sluttede dog af med to nederlag. Vi tror dog på, at vinterpausen har givet Michelsen mulighed for at justere hans hold, og at OB for første gang med denne Superligastruktur ender i top seks,,« siger oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil.

AaB står i odds 1,65 de fleste steder på en top seks-placering og derfor forventer bookmakerne også, at de snupper en af de seks slutspilspladser. Tilbage er så spørgsmålet om, hvem der tager den sidste plads. Her er det måske lidt mere overraskende, at oprykkerne fra Esbjerg står til at tage den sidste plads. De giver to gange pengene hos Bet365 som højest, mens Randers eksempelvis står til odds 2,25, mens AGF er helt oppe i odds 3,25 på en slutspilsplads.

»Pointafstanden fra AGF op til Randers på 6.pladsen er her før forårets start på 4 point, og det skyldtes blandt andet en dårlig sidste halvdel af efteråret hvor AGF kun hentede ni point i de sidste 10 kampe, og netop det kommer til at koste GF’erne dyrt, så derfor er chancerne klart bedre for Randers i Top 6, men vi vurderer dog at begge klubber ender med måtte en tur i nedrykningsspillet,« siger Peter Emmike Rasmussen.