Bookmaker: Tidligt exit lurer for Hareide

Det er nu sikkert, at Åge Hareide stopper som landstræner for Danmark efter EM om et år og bliver afløst af Kasper Hjulmand. Nordmanden virkede dog langt fra tilfreds med specielt timingen i den beslutning, og det har fået flere til at spekulere i, om Hareide kommer til at sidde kontraktperioden ud.

Spørger man bookmakeren Unibet, så er det et relativt åbent spørgsmål, om han også er træner for landsholdet, når kalenderen viser 1. januar 2020. Således får man blot odds 2,20 på, at Åge Hareide er landstræner efter den dato mod 1,60 på, at han bliver siddende i jobbet efter den dato.

»Indtil videre kender vi ikke til andre planer, end at Åge Hareide fuldfører sin kontrakt, og da Danmark i kraft af Nations League til foråret stadig har en chance for at kvalificere sig til EM, selv hvis det skulle kikse via den traditionelle kvalifikationsgruppe, vurderer vi chancen størst for, at han også er dansk landstræner efter nytår. Men vi erkender også, at skuffede følelser eller dårlige resultater kan tale imod,« siger Unibets pressechef Per Marxen.

Danmark giver hos samme bookmaker odds 1,25 på at blive blandt de to første hold i kvalifikationsgruppen og dermed sikre en billet til EM før Nations League-slutspillet.