Barcelona gør arbejdet færdigt

FC Barcelona - Olympique Lyon
Godt nok fik Barcelona ikke scoret i den første kamp, men det var mere held end dygtighed fra Lyon, at de gik fra banen uden at score. Barcelona dominerede det meste af kampen og det er svært at se, at holdet ikke skal være meget store favoritter her med tanke på, at værterne kan komme i absolut stærkeste opstilling. Lyon overraskede tidligere på sæsonen ved at vinde ude over Manchester City og får Nabil Fekir tilbage, men modsat mangler de formentlig Marcelo Filho og har generelt set ikke set gode ud i de seneste kampe. Klar Barcelona-sejr i vente.

Barcelona vinder med mere end ét mål
UEFA - Champions League, klokken 21:00
Oddset 1,68 er fundet hos NordicBet

Kolding IF - FC Midtjylland 
Naturligvis er FC Midtjylland pæne favoritter i denne kamp, men det er alligevel svært at se, hvorfor Kolding skal være så undertippede. De har kurs mod den næstbedste række og har allerede vist stor klasse i pokalturneringen ved at sende Randers og Vejle ud. Tidligere i turneringen skulle FC Midtjylland bruge forlænget spilletid for at slå Dalum ud, og de kommer givetvis til at rotere en del hér, da sæsonens største mål er at vinde mesterskabet. Selvfølgelig er klassen klart i gæsternes favør, men Kolding med tre mål forud virker som et meget fint spil.

Kolding IF taber med maksimalt to mål
Danmark - DBU Pokalen, klokken 18:00
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365 (asian +2,5)

Bayern München - Liverpool
Med få undtagelser, har Liverpool været et stykke fra niveauet i efteråret, og specielt på udebane har det knebet med at vise klassen. Ikke mindst i Europa, hvor man tabte samtlige tre kampe i gruppespillet. Her gælder det et Bayern-hold, der modsat virker til at blive bedre og bedre, som sæsonen er skredet frem. Det taler lidt imod spillet, at Thomas Müller og Joshua Kimmich er i karantæne, hvor specielt sidstnævnte er grim at undvære, men fordelen af hjemmebane skal være meget stor, og Bayern skal formentlig vinde kampen for at gå videre.

Bayern München vinder kampen
UEFA - Champions League, klokken 21:00
Oddset 2,15 er fundet hos Bet365