AC kan lave overraskelsen mod AC

 
Ross Barkley og Olivier Giroud lavede et mål hver for Chelsea, hvilket var nok til at give dem en 2-1-sejr over Malmø. Danske Anders Christiansen reducerede for svenskerne. Fold sammen
Læs mere

Red Bull Salzburg - Club Brügge
Salzburg har været aldeles suveræne i denne sæson, og vandt også alle seks kampe i gruppespillet trods svær modstand. Lidt ufortjent tabte man den omvendte kamp i Brügge, men bør alt andet lige kunne vende det til sikker sejr. Salzburg har ikke tabt hjemme siden slutningen af 2016 svarende til 57 kampe på stribe, og det inkluderer også en del europæiske kampe mod bedre modstand end Club Brügge. Belgierne imponerede ikke i Champions League, og man skal også huske på, at Club Brügge lever med et smalt nederlag, bare de får scoret.

Salzburg vinder kampen
UEFA - Europa League, klokken 18:55
Oddset 1,57 er fundet hos Bwin

Chelsea - Malmö FF
Chelsea er inde i et særdeles hårdt program for tiden. Mandag spillede man FA Cup i stærkeste opstilling mod Manchester United, mens det allerede søndag gælder Carabao Cup-finale mod Manchester City. I det lys vil det overraske meget, hvis man bruger flere kræfter end højest nødvendigt på denne kamp, og efter en 2-1-sejr i Sverige er både en smal sejr og uafgjort meget brugbart. For Malmö FF er det for mange af spillerne karrierens største kamp, så de skal nok give alt hvad de har, hvilket langt henad vejen kan udligne forskellen i klassen. Værdi på Malmö.

Malmö FF taber med maksimalt ét mål
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 2,25 er fundet hos Unibet (asian +1,5)

Valencia - Celtic
Valencia er stort set videre efter 2-0 i Skotland i den første kamp, og derfor handler det primært om at få overstået denne kamp uden at bruge for mange kræfter. Valencia er nemlig også i semifinalerne i Copa del Rey og har derfor et ekstremt program i februar, hvor det gælder om at få brugt kræfterne rigtigt. Celtic har ikke meget andet at spille for end i Europa, da de må forventes at køre mesterskabet sikkert i land som de plejer, så Celtic skal nok komme med en determineret indsats. Af samme grund er betalingen flot på, at gæsterne ikke taber.

Celtic taber ikke kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 2,50 er fundet hos Unibet (asian +0,5)