AaB får store problemer på Heden

 

FC MIDTJYLLAND - AaB
Godkendt betaling på sejr til FC Midtjylland. De sluttede efteråret af med ni sejre på stribe på MCH Arena og scorede over tre mål i snit per hjemmekamp, og selv om man ikke imponerede spillemæssigt i Hjørring, gav man modsat meget få chancer væk. AaB var skræmmende dårlige mod Randers, og selv om det passer dem bedre at kunne spille mere direkte på udebane, er det stadig svært at se dem drille FCM. Godt nok kommer Jores Okore med igen, men så mangler de i stedet Lucas Andersen og det bør blive for stort et tab før så svær en udekamp.

FC Midtjylland vinder kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 1,53 er fundet hos Bwin

ROMA - BOLOGNA
Roma er et stærkt hjemmehold, men det er ikke på grund af holdets defensiv. Kun bundholdet Frosinone har man holdt fra at score på Olimpico i denne sæson, og alene derfor virker det som et interessant spil at gå i retning af, at begge hold får scoret i denne kamp. For Roma tæller kun sejren, så de skal nok komme offensivt ud som de plejer. Bologna ski ede træner for to kampe siden. ind kom Sinisa Mihajlovic, og han virker faktisk til at have løftet holdet, og man har da også scoret i begge kampe med ham ved roret. Godkendt odds på, at begge scorer.

Begge hold scorer i kampen
Italien - Serie A, klokken 20:30
Oddset 1,83 er fundet hos Bethard

HUESCA - ATHLETIC BILBAO
Huesca lignede et hold, der var dødt og begravet for et par runder siden, men to sejre på stribe og tre kampe i træk uden mål imod har for alvor tændt håbet om forbliven. Oven i får man to nøglespillere tilbage fra karantæne, så man kan komme i stort set stærkeste opstilling til denne kamp. Bilbao svinger noget i niveauet. De er dog generelt set ikke fantastiske på udebane, hvor de har vundet én kamp hele sæsonen, og har oven i karantæne til Oscar de Marcos og Dani Garcia. Et Huesca-hold med momentum skal være et glimrende langskud.

Huesca vinder kampen
Spanien - La Liga, klokken 21:00
Oddset 3,25 er fundet hos Betfair Sportsbook