Træner sendte råbende tilskuer på banen

Engelsk træner fik nok af ydmygende tilråb fra tilskuer og bad ham klæde om, hvorefter den overraskede tilskuer fik 10 minutter på banen.

Harry Redknapp, cheftræner hos kriseramte Tottenham Hotspur Fold sammen
Læs mere
Foto: Kieran Dorherty
Pas på med at råbe fór højt og fór negativt, hvis du går på stadion og ser fodbold. Det kan ende med, at du bliver sendt på banen.

Det skete for en højtråbende 27-årig engelsk tilskuer, der blev sendt i omklædningsrummet af træneren, fik trukket en trøje over hovedet og sendt i aktion med ti minutter tilbage af kampen.

Historien er kommet frem i forbindelse med den engelske træner Harry Redknapps ansættelse som cheftræner hos kriseramte Tottenham Hotspur.

I mange år har der været rygter om, at Harry Redknapp engang for mange år siden sendte en tilskuer på banen og nu bekræfter Redknapp over for engelske medier, at historien er sand. Det var i 1994, hvor Harry Redknapp dengang var assistenttræner for West Ham. Under en træningskamp mod Oxford United stod en tatoveret, karseklippet fan lige bag trænerboksen og råbte højt om hvor elendig angriberen Lee Chapmann var.

Til sidst fik Harry Redknapp nok og spurgte den forbløffede tilskuer, om han var ligeså god til at spille fodbold, som han var til at råbe. Hvis han ville, kunne han få en West Ham-trøje på og blive sendt på banen, så han kunne vise, hvad han selv duede til.

Det endte med, at den dengang 27-årige Steve Davies tog i mod opfordringen, han gik ned i omklædningsrummet, klædte om og kom på banen i de sidste 10 minutter.

Det lykkedes sågar Davies at score et mål.

Efter kampen sagde Redknapp til de forbløffede journalister, at den ukendte spiller var en kendt bulgarsk angriber.

”Han var faktisk udmærket,” siger Harry Redknapp i dag.

Ganske få måneder efter hændelsen blev Harry Redknapp forfremmet til cheftræner i West Ham United.

 
Læs også:

Hvad kører fodboldstjerner i?

Verdens bedst betalte tennisstjerner

Beckham 100 millioner kroner værd for Milan

Laudrup pantsætter villaen