Nu sætter Berlingske jagten ind på Danmarks 100 største erhvervstalenter

For 16. år i træk sætter Berlingske Business fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv. Her på siden kan du nominere et talent samt tilmelde dig til konferencen Talent 100, hvor de udvalgte talenter bliver fejret.

Berlingske sætter igen i år fokus på de skarpeste yngre hjerner i dansk erhvervsliv. Det er 16. gang, talentkåringen finder sted. Fold sammen
Læs mere

Berlingske Business fejrer d. 25. april erhvervslivets 100 nye talenter i samarbejde med CBS!

Dagen vil byde på taler, musik og networking - mød bl. a. Lars Rebien Sørensen, tidligere direktør for Novo Nordisk og nuværende formand for Novo Fonden, Morten Strunge og Christian Stadil - begge danske investorer og serieiværksættere samt Mette Lykke, medstifter af løbe-app’en Endomondo og CEO for Too Good To Go. Du kan tilmelde dig arrangementet her

Talent 100-særtillægget, hvor alle 100 talenter offentliggøres og portrætteres, udleveres på dagen. Talent 100-tillæget udgives for resten af offentligheden dagen efter d. 26. april.

Der var deadline for indstilling af kandidater til Talent 100 2019 onsdag den 20. februar kl. 16. De 100, der slipper igennem nåleøjet, bliver kontaktet direkte af en journalist, når redaktionen på Berlingske Business har afsluttet udvælgelsen.

Hun eller han sidder måske lige ved siden af dig? Måske har du selv ansat vedkommende eller I arbejder tæt sammen?

Det, der er sikkert, er, at vi har med et helt særligt talent at gøre. En person, der kan noget ud over det sædvanlige, og som du tror, kan føre det vidt.

Den person vil vi gerne høre om.

Igen i år sætter Berlingske Business fokus på de mest lovende talenter i dansk erhvervsliv. Det gør vi i vores Talent 100-kåring, hvor vi finder og portrætterer 100 udvalgte talenter under 36 år.

Du og din virksomhed har frem til 20. februar mulighed for at nominere kandidater til Talent 100 2019 her på siden. De 100 talenter vil blive portrætteret i Berlingske 26. april både digitalt og i et særtillæg til Berlingske.

Det er 16. gang, at Berlingske Business sætter fokus på unge, der har evnen og viljen til at nå helt til tops i dansk erhvervsliv. Tidligere talenter tæller blandt andre administrerende direktør for Danske Spil Susanne Mørch Koch, stjernearkitekten Bjarke Ingels og uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers.

Sådan indstiller du en kandidat

Du nominerer en kandidat til Talent 100 2019 ved at udfylde skemaet nederst på denne side.

Det er Berlingske Business, der foretager den endelige udvælgelse af de 100 talenter, og i vores vurdering lægger vi vægt på:

  • Et udbygget CV, der viser talentets faglige og uddannelsesmæssige kompetencer. CVet skal også redegøre for konkrete resultater.
  • Begrundelse: Din nominering skal redegøre for talentets faglige forudsætninger, ledelsesmæssige evner og resultater.
  • Anbefaling: Det er en fordel, at du skriver en anbefaling. Det kan være fra dig selv, talentets nærmeste chef, en tidligere chef eller en forretningsforbindelse. Hvis I er flere, der anbefaler samme talent, vil det være en stor hjælp at samle anbefalingerne i én indstilling.
  • Virksomhedskandidater: Der er ingen øvre grænse for, hvor mange du kan indstille, men vi opfordrer til, at du og din virksomhed prioriterer på forhånd og kun indstiller de mest lysende kandidater
  • Alder: Talentet skal være født efter den 26. april 1983.

I 2019 efterlyser vi talenter inden for ni kategorier: Det offentlige, forretningsudvikling, iværksættere, kommunikation og public affairs, ledere, rådgivere, salg og marketing, specialister samt økonomi og finans.

Det med småt

Det er Berlingske, der udvælger de 100 talenter. Dommerpanelet består blandt andre af chefredaktør Mette Østergaard, erhvervsredaktør Peter Suppli Benson og kulturredaktør Anne Sophia Hermansen.

De 100 får direkte besked, så hvis du vil vide, om dit talent er blandt de udvalgte, må du selv kontakte din kandidat.

En nominering er ingen garanti for omtale, og de kandidater, der bliver fravalgt, får desværre ikke besked. Det er kun muligt at være med én gang, så talenter fra tidligere år kan ikke nomineres igen.

Talentet skal have en dansk forankring. Der er deadline for nomineringer 20. februar kl. 16

Har du spørgsmål angående Talent 100, så skriv til talent@berlingske.dk.

Du nominerer en kandidat ved at udfylde skemaet herunder. Vi anbefaler, at du har CV, billede, begrundelse og evt. en anbefaling klar, inden du går i gang med at udfylde skemaet.

Tilmeldingen er lukket.