Kreativt og konstruktivt får han historie og behov til at balancere

Talent 100: Anders Rønne-Skall, 35 år, designdirektør, Jeudan A/S

Foto: Pr-foto: Jeudan

Kategori: Rådgivere

Anders Rønne-Skall vil genskabe den historie, der er blevet fjernet med gipsvægge og nedhængte lofter.

Det gør han i sit arbejde som designdirektør i Jeudan, hvor han er ansvarlig for ombygninger og istandsættelser af virksomhedens mere end 200 ejendomme i København, hvoraf 50 er fredede.

Det er ni år siden, han blev ansat i Jeudan, og som det første var med til at opføre TorvehallerneKBH. Efter et par år som eneste arkitekt i virksomheden fik han ansvaret for at starte en tegnestue internt, der i dag tæller 14 ansatte.

Han arbejder for at få kundens moderne ønsker og behov til at gå op uden at gå på kompromis med historien. Og selv om det kan være svært at få indlagt kabler i en fredet ejendom, finder han altid en kreativ løsning, der tilgodeser begge dele.

Ifølge hans chef, Kenneth Ohlendorff, direktør for afdelingen Projekt & Service i Jeudan, både bevarer og udvikler Anders Kjær København.

»Han forener æstetik og praktik. Fredede ejendomme har restriktioner i forhold til, hvilke ændringer vi må foretage – her formår Anders at genskabe historien, bringe sjælen tilbage i rummene, samtidig med at kundens ønsker, behovet for moderne faciliteter og økonomien går op i en højere enhed. Det er unikke kompetencer,« siger Kenneth Ohlendorff.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.